Τα Χριστούγεννα αποτελούν πάντοτε μια ιδανική ευκαιρία για να “ξυπνήσουν” οι αισθήσεις μας και αυτό είναι κάτι που τα Starbucks εδώ και χρόνια, το γνωρίζουν πολύ καλά… Από τη στιγμή που θα γευτείς τα XMAS ready to drink κρύα ροφήματα των Starbucks (είτε από το Super Market, είτε από το περίπτερο της γειτονιάς σου), θέτεις σε κίνηση μια μοναδική εμπειρία που κινητοποιεί πλήρως της αισθήσεις σου. Όταν θα βρεθείς μπροστά από ένα κρύο ρόφημα των Starbucks, αμέσως η ματιά σου θα “καρφώσει” την λαμπερή festive συσκευασία, ενώ παράλληλα ο ήχος της πόρτας του ψυγείου που ανοίγει, θα ακουστεί σαν χαρμόσυνη μελωδία στα αυτιά σου. Μόλις δε ακουμπήσεις το festive cup των Starbucks, η παγωμένη αύρα του θα σε ταξιδέψει μέχρι τη μακρινή χώρα του Άγιου Βασίλη, ενώ όταν ανοίξεις το καπάκι του, η αυθεντική μυρωδιά και το άρωμα του καφέ που θα σε γεμίσει αναμνήσεις. Στο τέλος, όταν γευτείς την πρώτη γουλιά η μοναδική αυτή “ιεροετελεσία” θα έχει λάβει τέλος (μέχρι βέβαια την επόμενη γουλιά)… 

Και φέτος τα Χριστούγεννα, τα Starbucks είναι εδώ για να σε ταξιδέψουν στο μονοπάτι της απόλαυσης. Απόλυτη εορταστική επιλογή για φέτος είναι φυσικά το ρόφημα Starbucks Chilled Classic White Chocolate Mocha. Όμως για τους λάτρεις των κλασικών γεύσεων, ο Starbucks Chilled Classic Cappuccino στην χριστουγεννιάτική του συσκευασία θα αποτελεί και για τις γιορτές μια σταθερή επιλογή!

Τα πιο γλυκά Χριστούγεννα με Starbucks White Chocolate Mocha! 

Αυτά τα Χριστούγεννα, κυρίως τις απογευματινές ώρες, χαρίζουμε στον εαυτό μας extra δόσεις απόλαυσης. Το κρύο ρόφημα White Chocolate Mocha μας εντυπωσίασε από την πρώτη γουλιά. Με ακαταμάχητο συνδυασμό έντονου espresso και βελούδινου γάλακτος με άρωμα λευκής σοκολάτας, το White Chocolate Mocha απευθύνεται σε όσους αναζητούν κάτι ιδιαίτερο. Το συναρπαστικό με αυτό το ρόφημα είναι ότι, εκτός από την θεϊκή του γεύση, μπορούμε να το βρούμε στο περίπτερο της γειτονιάς μας. Στέλνουμε το μήνυμα με τον αριθμό “2”, περπατάμε 100 μέτρα και μέσα σε λίγα λεπτά βρίσκεται στα χέρια μας! Συνήθως αγοράζουμε 2 ροφήματα από το κατάστημα που επισκεπτόμαστε. Τα Χριστούγεννα άλλωστε είναι  κατάλληλη περίοδος για να μοιραστούμε γεύσεις και εμπειρίες που μας φτιάχνουν τη διάθεση με τα αγαπημένα μας πρόσωπα!

Επιμένουμε κλασικά αυτές τις γιορτές με Starbucks Cappuccino! 

Πίνουμε συστηματικά τον Cappuccino της σειράς. Γι’ αυτό μας έδωσε ιδιαίτερη χαρά η νέα του εμφάνιση. Ο κλασικός και αγαπημένος Cappuccino «ντύνεται» για άλλη μια χρονιά στα κόκκινα! Ο δροσερός συνδυασμός πλούσιου espresso, με γάλα και νότες κακάο μας προσκαλεί να μπούμε στο πνεύμα των γιορτών! Αποτελεί απαραίτητη συντροφιά σε κάθε χριστουγεννιάτικη δραστηριότητα.  Μας έχει χαρίσει αμέτρητες στιγμές χαράς και απόλαυσης, όπου και αν βρισκόμαστε! Τα φετινά Χριστούγεννα μπορεί να είναι διαφορετικά, όμως τα ready to drink ροφήματα Starbucks, σίγουρα θα μας γεμίσουν με χαρά και αισιοδοξία!

#RedCups #ChilledCoffee #ChilledRedCups

 Η Arla Foods εδώ και καιρό μας έχει δώσει την ευκαιρία να βρίσκουμε τους αγαπημένους μας καφέδες ακόμα και στο περίπτερο. Υπενθυμίζεται ότι τα ροφήματα καφέ Starbucks Chilled Classics είναι επίσης διαθέσιμα στα καταστήματα λιανικής από την Arla Foods Ελλάς. Εκτός από τα παραπάνω, μπορείτε να βρείτε τα κλασικά ροφήματα καφέ Starbucks Caramel Macchiato, Starbucks Cappuccino και Starbucks Caffé Latte αλλά και το ρόφημα σοκολάτας Starbucks Signature Chocolate. Η σειρά διαθέτει και  plant – based ροφήματα όπως τα Coconut Cocoa Cappuccino, Oat Vanilla Macchiato και Almond Plant-Based Iced Coffee.