Η LG με σεβασμό και ευαισθησία στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άστεγοι συμπολίτες μας, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ‘Είναι Ωραίο να Συμμετέχεις’, συνεχίζει να στηρίζει ενεργά το έργο της Ιthaca.

Στο πλαίσιο αυτό, συμμετείχε στη δράση της, χαρίζοντας σε 100 άστεγους χειμερινά αξεσουάρ ένδυσης και συμβάλλοντας στην προστασία τους από το κρύο. Αξιοποιώντας το κινητό πλυντήριο της Ithaca, μοιράστηκαν στους άστεγους 100 τσάντες με σκούφους, γάντια και κάλτσες, στο εμπορικό τρίγωνο του κέντρου της Αθήνας.

Ως Μεγάλος Υποστηρικτής, η LG συμβάλλει στην πρωτοβουλία της Ithaca για την επίλυση των προβλημάτων των αστέγων στην Αθήνα

Η συνεργασία της LG με την Ithaca ξεκίνησε το 2016 όπου η LG παρείχε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για το ειδικά διαμορφωμένο Ithaca laundry van, που σκοπό έχει την βελτίωση συνθηκών υγιεινής, που αφορούν και σχετίζονται άμεσα με την υγεία των αστέγων της Αθήνας. Επιπλέον, η εταιρεία προχώρησε φέτος στη δωρεά 5 πλυντηρίων και 5 στεγνωτηρίων στο Πολυδύναμο Κέντρο Αστέγων του Δήμου Αθηναίων.

Η Corporate & Business Units Senior Marketing Manager της LG Electronics Eλλάς Τζώρτζια Σταυροπούλου δήλωσε σχετικά: «Μέσα από την ενεργή συμμετοχή μας στις δράσεις της Ithaca, επιδιώκουμε να συνεισφέρουμε στην τοπική κοινωνία, διευκολύνοντας τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, ιδιαίτερα εν όψει της χειμερινής περιόδου. Ήδη μέσα από τη συνεργασία μας με την Ithaca έχουμε επιτύχει εντυπωσιακά αποτελέσματα μέχρι σήμερα και δεσμευόμαστε να συμβάλουμε ενεργά βοηθώντας όλο και περισσότερους ανθρώπους και κάνοντας την καθημερινότητά τους καλύτερη».