Για πρώτη φορά η ελληνική εταιρία CITRUS, με τις βραβευμένες γεύσεις, μας συστήνει τρία νέα προϊόντα χωρίς προσθήκη ζάχαρης. Ακολουθώντας τη σύγχρονη τάση για ισορροπημένη διατροφή και με βασικό στόχο την ανάδειξη των ελληνικών, φρέσκων φρούτων, η CITRUS αντικατέστησε τη ζάχαρη με συμπυκνωμένο χυμό σταφυλιού δημιουργώντας τρεις νέες γλυκές γευστικές προτάσεις το Άλειμμα ΚΕΡΑΣΙ, το Άλειμμα ΡΟΔΙ και το Άλειμμα ΡΟΔΑΚΙΝΟ.

  

Αξίζει να σημειωθεί πως η περιεκτικότητα του πρωταρχικού φρούτου που υπάρχει στα νέα προϊόντα CITRUS ξεπερνά το 80%, με το άλειμμα Ρόδι να αγγίζει το 85%. Οι νέες γεύσεις είναι κατάλληλες για vegan διατροφή και διατίθενται σε γυάλινη συσκευασία 225gr που μάλιστα φέρουν και τη νέα εταιρική ταυτότητα της CITRUS, μια γιορτή των χρωμάτων και των φρούτων που οδηγεί την εταιρεία στον επόμενο προορισμό του ταξιδιού της.

Τα νέα προϊόντα παρασκευάζονται με φρούτα ελληνικής προέλευσης και περιέχουν μόνο τα φυσικά σάκχαρα των φρούτων που αποτελούν τα βασικά τους συστατικά (φρούτο, συμπυκνωμένος χυμός σταφυλιού, χυμός λεμονιού). Άλλωστε, η CITRUS με ναυαρχίδα το ξακουστό Μανταρίνι της Χίου είναι γνωστή για την αγάπη της στις αγνές πρώτες ύλες και ιδιαίτερα στα ελληνικά φρούτα τα οποία θεωρούνται από τα καλύτερα στον κόσμο, χάρη στο ήπιο μεσογειακό κλίμα της χώρας μας που πάντα ευνοούσε την παραγωγή τους.

www.citrus-chios.gr Ακολουθήστε μας στο Instagram: @citrus_chios Βρείτε μας στο Facebook: CitrusChios