Κάθε χρόνο περιμένουμε πως και πως να έρθει το φεστιβάλ μουσικής Coachella, για να δούμε τι φόρεσαν οι παρευρισκόμενοι. Φέτος, λόγω κορωνοϊού, το Coachella δεν θα γίνει Άνοιξη, όπως συνηθίζεται αλλά το Φθινόπωρο και συγκεκριμένα τον Οκτώβρη, για λόγους ασφαλείας. Οι fan του φεστιβάλ δηλώνουν απογοητευμένοι, καθώς σηματοδοτούσε για εκείνους την έναρξη της Άνοιξης. Επιπλέον, δεν θα μπορούν να φορέσουν τα προσεγμένα τους outfit.

To Coachella εκτός από φεστιβάλ μουσικής είναι και μία γιορτή του boho style, το οποίο κυριαρχεί στις εμφανίσεις των θεατών

Φέτος, headliners του φεστιβάλ ήταν ο Travis Scott, οι Rage Against The Machine και ο Frank Ocean, ένα από τα καλύτερα σχήματα των τελευταίων ετών. Το φεστιβάλ λαμβάνει χώρο κάθε χρόνο στην περιοχή Indio, στην California. Εκτός από το Coachella, αναβλήθηκε και το φεστιβάλ Stagecoach.

Travis Scott

Frank Ocean

Άλλοι καλλιτέχνες που αναμένεται να πάρουν μέρος στο φεστιβάλ είναι οι: Lana Del Rey, Thom Yorke, Calvin Harris, FKA twigs και η Charli XCX.

«Παίρνουμε πολύ σοβαρά την υγεία των παρευρισκόμενων, των εργαζομένων και των καλλιτεχνών του φεστιβάλ. Προτεραιότητά μας είναι η υγεία. Προτρέπουμε όλου να ακολουθήσουν τα πρωτόκολλα ασφαλείας» δήλωσαν οι υπεύθυνοι του φεστιβάλ σε επίσημη ανακοίνωσή τους.

Δείτε μερικά από τα καλύτερα outfits που έχουμε δει στο φεστιβάλ: 

coachella

coachella

coachella

coachella

coachella