Η COFFEE COLD BREW BEER δεν είναι μόνο ο νοστιμότερος και πιο αρωματικός παγωμένος καφές φτιαγμένος όπως μία artisanal, μαύρη μπύρα τύπου porter, αλλά μια νέα συνήθεια απόλαυσης για την παρέα στις απογευματινές-βραδινές ώρες. Αρώματα καφέ, σοκολάτας και φρούτων, χαμηλή περιεκτικότητα σε καφεϊνη, χαμηλή πικράδα, πλούσιος αφρός και σώμα, φυσικό ανθρακικό και 5% αλκοόλ από τη ζύμωση!

Η COFFEE COLD BREW BEER είναι αποτέλεσμα της δημιουργικής σκέψης και συνεργασίας των Coffee Island και της ΝΗΣΟΣ, δύο διεθνώς βραβευμένων και πολύ δυναμικών επιχειρήσεων με έδρα, παραγωγή και ιδιοκτησία στην Ελλάδα!

Είναι επίσης μια «πρωτιά» στην ελληνική Αγορά, ένα προϊόν που, για πρώτη φορά, «παντρεύει» τα δύο δημοφιλή ποτά την Μπύρα και τον Καφέ. Παρασκευάζεται στο υπέροχο microbrewery της ΝΗΣΟΣ στην Τήνο, χρησιμοποιώντας Ελληνική καβουρδισμένη, «μαύρη» βύνη κριθαριού και βρόμης, εξωτικούς αρωματικούς λυκίσκους, και χαρμάνι Arabica specialty coffee (κόκκους των μονοποικιλιών Obata Brazil και Castillo Colombia) που είναι καβουρδισμένο σε βαθμό medium-dark στο roastery της Coffee Island στην Πάτρα. Tο νέο προϊόν, αρχικά θα πωλείται αποκλειστικά στα καταστήματα Coffee Island και στο website / app της εταιρίας.

Οι δύο εταιρίες υπηρετούν τις αξίες μιας δυναμικής, δημιουργικής και παραγωγικής Ελλάδας ακολουθώντας το δίκαιο επιχειρείν, έχοντας διεθνή παρουσία και επιλέγοντας ως specialty παραγωγοί υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες. Η συνεργασία ευοδώθηκε με εμπιστοσύνη και κοινές αξίες, αφού και οι δύο εταιρίες μοιράζονται κοινή κουλτούρα για την αριστεία και τη καινοτομία. Η συνεργασία στα πλαίσια της βιώσιμης ανάπτυξης, δείχνει πως για να έχουν επιχειρηματική ανθεκτικότητα οι ελληνικές επιχειρήσεις πρέπει να συνεργαστούν και να αποκτήσουν νέα ώθηση απέναντι στις προκλήσεις της εποχής.

O Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος, CEO Coffee Island δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη χαρά και τιμή η συνεργασία μας με την μπύρα ΝΗΣΟΣ, που είναι 100% Ελληνική και πολυβραβευμένη στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Μας συνδέει η συμμετοχή μας στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και οι αξίες της Αριστείας και του Δίκαιου επιχειρείν και τώρα θα μας συνδέσει και το νέο προϊόν που δημιουργήσαμε παρέα, ο καλύτερος παγωμένος καφέ με το twist μιας porter μπύρας και μαζί μια νέα συνήθεια για τους Έλληνες καταναλωτές».

O Αλέξανδρος Κουρής, Ιδιοκτήτης και ιδρυτής της ΝΗΣΟΣ, δήλωσε σχετικά: “Πρωτοπορούμε ακόμα μία φορά. Η ποιοτική Μπύρα και o Ποιοτικός Καφές ταυτίζονται στην μοναδική COFFEE COLD BREW BEER της
Coffee Island και της ΝΗΣΟΣ παιδί της δημιουργικής συνεργασίας των ομάδων μας. Συνδυάσαμε την τέχνη και την επιστήμη του καφέ και της μπύρας σε όλη την διαδικασία παραγωγής από το κόκκο του καφέ και της βύνης και τους αρωματικούς λυκίσκους έως το καβούρδισμα, την ζύμωση, και την εκχύλιση και σας προσφέρουμε ίσως την καλύτερη εμπειρία παγωμένου καφέ που έχετε δοκιμάσει έως σήμερα. Γεύση και αρώματα καφέ αλλά και νέα στοιχεία όπως ο πλούσιος και σταθερός αφρός, το δροσιστικό, φυσικό ανθρακικό από την ζύμωση και το 5% αλκοόλ που απογειώνει το σύνολο”.