Η Vodafone συμμετέχει και υποστηρίζει για 8η συνεχή χρονιά την πρωτοβουλία Athens Pride 2023 και με το μήνυμα “Connect with Pride” προσκαλεί κάθε άτομο να συμμετάσχει στην γιορτή υπερηφάνειας το Σάββατο 10 Ιουνίου στην Πλατεία Κοτζιά. Ως περήφανη εργοδότρια εταιρεία, η Vodafone έχει δημιουργήσει ένα πλέγμα πολιτικών ίσων ευκαιριών, ελεύθερης έκφρασης και προστασίας για όλα τα άτομα, ενώ έχει δεσμευτεί να καλλιεργήσει μία κουλτούρα που θα αντανακλά και θα σέβεται τη διαφορετικότητα τόσο των εργαζομένων, όσο και των πελατών της.

Όραμα της εταιρείας είναι όλοι οι άνθρωποί της να γίνουν πρεσβευτές σεβασμού και ισότητας, με προσανατολισμό ένα εργασιακό περιβάλλον που δίνει τη δυνατότητα σε όλα τα πρόσωπα να είναι επαγγελματικά και κοινωνικά η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους. Ενεργοποιώντας το Δίκτυο LGBT+ Friends των εργαζομένων της με στόχο τη διάδοση του μηνύματος και τη στήριξη ομάδων με διαφορετικά χαρακτηριστικά, η Vodafone θα έχει και φέτος ενεργή συμμετοχή στο Athens Pride 2023, όπου μαζί με το πολύχρωμο άρμα θα στείλει ηχηρό μήνυμα για μια ισότιμη κοινωνία όπου «Μια Φορά και Έναν Καιρό διεκδίκησε και πέτυχε»

Το κατάστημα της Vodafone στην οδό Σταδίου πρόκειται να  ντυθεί στα χρώματα του Pride για να καλωσορίσει την παρέλαση και να δηλώσει τη δική του υποστήριξη, ενώ όλοι οι άνθρωποι της Vodafone που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της εξυπηρέτησης εκπαιδεύονται για να ανταποκρίνονται καλύτερα σε αιτήματα διεμφυλικών ατόμων προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που σέβονται απόλυτα την ταυτότητα φύλου κάθε ατόμου.

Παράλληλα, η Vodafone προσφέρει δωρεάν απεριόριστα data σε όλη τη συνδρομητική της βάση για την ημέρα της παρέλασης υπερηφάνειας, ώστε όλα τα άτομα να μπορούν να μεταφέρουν το μήνυμα της πραγματικής ισότητας και της συμπερίληψης όχι «Μια Φορά και Έναν Καιρό» αλλά τώρα, και να μοιραστούν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα στιγμές από την παρέλαση.

Η πλατφόρμα του Vodafone TV στηρίζει και αυτή τη φετινή γιορτή αγάπης, ισότητας και ελευθερίας προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία θέασης, έως τις 17 Ιουλίου, μέσα από μία ειδική κατηγορία περιεχομένου, που περιλαμβάνει πληθώρα επιλογών  LGBT+ σειρών και ταινιών και προβάλλει αποκλειστικά το βραβευμένο ντοκιμαντέρ ΑΚΟΕ/ΑΜΦΙ: Η Ιστορία Μιας Επανάστασης (*Να κοιμάμαι στο στήθος του…)», του Ιωσήφ Βαρδάκη, που αφηγείται πως μια θαρραλέα ομάδα, έστησε την πρώτη «απελευθερωτική» οργάνωση και το πρώτο γκέι περιοδικό το 1977 προσφέροντας ένα σημείο αναφοράς σε μια κοινότητα που είχε ξεκινήσει να σχηματίζεται.

Επιπλέον το κανάλι του Vodafone CU στο Tik Tok συστήνει την ομάδα που βρίσκεται πίσω από την ΜΚΟ Οικογένειες Ουράνιο Τόξο, μια κοινότητα που οραματίζεται την κοινωνία απαλλαγμένη από διακρίσεις με βάση τον σεξουαλικό προσανατολισμό ή και την ταυτότητα φύλου καθώς και το δικαίωμα στην γονεϊκότητα.

Για τη Vodafone η διαφορετικότητα είναι πλούτος που κάνει την εταιρεία και τη ζωή των εργαζομένων της καλύτερη. Ο σεβασμός είναι θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα και στόχος είναι η δημιουργία ενός ανοιχτού και συμπεριληπτικού περιβάλλοντος εργασίας, χωρίς διακρίσεις, ανεξαρτήτως ταυτότητας φύλου, ηλικίας, θρησκείας, φυλής, σεξουαλικού προσανατολισμού, αναπηρίας ή άλλης. Έτσι, κάθε άνθρωπος της Vodafone μπορεί να εκφράζεται ελεύθερα και να συμβάλλει στον εταιρικό σκοπό που συνδέει όλα τα άτομα για ένα καλύτερο μέλλον με ίσες ευκαιρίες.