Δωρεάν απεριόριστα data σε όλους τους συνδρομητές της προσφέρει για μια ακόμη φορά για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος η COSMOTE, για να μπορούν να σερφάρουν ξέγνοιαστα και να ψυχαγωγούνται με εξαιρετικά υψηλές ταχύτητες, όπου κι αν βρίσκονται.

Από τις 3 έως και τις 5 Ιουνίου οι συνδρομητές της COSMOTE θα έχουν πρόσβαση σε απεριόριστο Internet στο κινητό, χωρίς κανέναν περιορισμό στις ταχύτητες. Η νέα προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή από τη Δευτέρα 29 Μαΐου έως και τη Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023 και αφορά σε όλους τους συνδρομητές κινητής COSMOTE, οικιακούς και εταιρικούς (συμβόλαιο, καρτοσυμβόλαιο, Business Cost Control, COSMOTE Neo, καρτοκινητή[1] COSMOΚΑΡΤΑ, FROG & WHAT’S UP).

Οι συνδρομητές μπορούν να ενεργοποιήσουν τη δωρεάν προσφορά, εύκολα και γρήγορα, από οπουδήποτε, μπαίνοντας από το κινητό τους στο COSMOTE app και το WHAT’S UP app.

Με τα δωρεάν απεριόριστα data οι συνδρομητές της COSMOTE μπορούν να απολαύσουν απίστευτα γρήγορες ταχύτητες σε streaming και downloading αρχείων, να μοιράζονται όμορφες στιγμές στα social media και να πλοηγούνται στο internet, μέσα από το βραβευμένο ως το γρηγορότερο δίκτυο κινητής της χώρας, σύμφωνα με την Ookla®. Το COSMOTE 5G, το μεγαλύτερο 5G δίκτυο στη χώρα[2], επεκτείνεται συνεχώς σε όλο και περισσότερες πόλεις και προσφέρει πανελλαδική πληθυσμιακή κάλυψη[3] που ξεπερνά το 80%, ενώ σε συγκεκριμένες περιοχές οι μέγιστες ταχύτητες ξεπερνούν το 1Gbps.

[1] Στην καρτοκινητή η προσφορά θα ισχύει από τις 18:00μ.μ. στις 02/06/23. Για την ενεργοποίησή της οι συνδρομητές καρτοκινητής θα πρέπει να έχουν κάνει ανανέωση υπολοίπου από 01/05/23 κι έπειτα.
[2] Σύμφωνα με δημοσιευμένα στοιχεία στις ιστοσελίδες των παρόχων.
[3] Η πληθυσμιακή κάλυψη αφορά σε Κάλυψη Εξωτερικών Χώρων (Outdoor Population Coverage).