Μια ξεχωριστή συνεργασία έγινε πρόσφατα γνωστή, που αφορά τη μεγάλη pop star Lady Gaga και τον θρυλικό ερμηνευτή της jazz Τόνι Μπένετ, που διαθέτει πολλά βραβεία στο ενεργητικό του και μετρά αρκετές δεκαετίες με μεγάλες επιτυχίες.

Σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες, 7 χρόνια μετά από την πρώτη δισκογραφική συνεργασία τους με τίτλο «Cheek to Cheek», ετοιμάζεται το δεύτερο jazz άλμπουμ τους με τίτλο «Love for Sale».

Την 1η Οκτώβρη η κυκλοφορία του νέου άλμπουμ

«Έχουμε την τιμή να συνεργαζόμαστε με τον θρυλικό Τόνι Μπένετ και την εμβληματική Lady Gaga στη μεγαλύτερη μέχρι στιγμής συνεργασία τους με το πολυεθνικό όμιλο μέσων ενημέρωσης “ ViacomCBS”». Αυτό δήλωσε ο παραγωγός τηλεόρασης Μπρους Γκίλμερ. Το άλμπουμ αποτελεί αφιέρωμα στο έργο του Κόουλ Πόρτερ. Έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει την 1η Οκτώβρη. Το τραγούδι του τίτλου «Love For Sale» κάνει πρεμιέρα στο MTV Global.

Τι δήλωσε η Lady Gaga

«Την ημέρα που κυκλοφορήσαμε το Cheek to Cheek το 2014, ο Τόνι Μπένετ με κάλεσε να μου προτείνει αν ήθελα να ηχογραφήσουμε ακόμα ένα άλμπουμ μαζί. Αυτή τη φορά κάνοντας αφιέρωμα στα τραγούδια του Κόουλ Πόρτερ. Αποτελεί πάντοτε τιμή μου να τραγουδώ με τον φίλο μου Τόνι. Έτσι ασφαλώς και αποδέχτηκα την πρόσκληση», είπε η Lady Gaga.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μεγάλος ερμηνευτής Τόνι Μπένετ διαγνώστηκε με Αλτσχάιμερ το 2016.

Μάθετε περισσότερα εδώ

Διαβάστε επίσης: 

Η πρωινή ρουτίνα της Jennifer Aniston! Μάθε ποιον κανόνα δεν παραβαίνει ποτέ