Στο πλαίσιο της παγκόσμιας καμπάνιας #ΔείξτεΕμάς, η μάρκα Dove σε συνεργασία με την ΑΒ Βασιλόπουλος, θέλουν να ευχαριστήσουν όλες εσάς που με τη συμμετοχή σας στην ενέργεια, μοιραστήκατε τις πραγματικές ιστορίες πίσω από τα σημάδια στην επιδερμίδα σας, στηρίζοντας το έργο της ΜΚΟ W.I.N. HELLAS – Διεθνής Υποστήριξη Γυναικών.

 

Μέσω της καμπάνιας #ΔείξτεΕμάς η μάρκα Dove δημιούργησε τη μεγαλύτερη βιβλιοθήκη φωτογραφιών στον κόσμο, με στόχο την κατάρριψη των στερεοτύπων ομορφιάς, την προβολή του αληθινού μας εαυτού και την αυθεντική απεικόνιση των γυναικών στα ΜΜΕ και τη διαφήμιση. Με περισσότερες από 10.000 φωτογραφίες, διαθέσιμες σε όλα τα μέσα, η καμπάνια προβάλλει την αληθινή ομορφιά χωρίς φίλτρα, χωρίς ψηφιακή επεξεργασία και, το κυριότερο, χωρίς διακρίσεις!

#ΔείξτεΕμάς – Μία ενέργεια μοναδική, όπως κάθε γυναίκα!

Με έμπνευση την παγκόσμια καμπάνια και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα η μάρκα Dove, σε συνεργασία με την ΑΒ Βασιλόπουλος, προσκάλεσε όλες εσάς να αγκαλιάσετε τη μοναδικότητα της επιδερμίδας σας! Με τη συμμετοχή σας στην ενέργεια #ΔείξτεΕμάς, αφηγηθήκατε τις πραγματικές ιστορίες πίσω από τα σημάδια της επιδερμίδας σας. Έτσι, κάθε σημάδι που στο παρελθόν ίσως θεωρούταν «ψεγάδι», μεταμορφώθηκε σε πηγή αυτοπεποίθησης και όλες μαζί ενισχύσαμε το έργο της ΜΚΟ W.I.N. HELLAS – Διεθνής Υποστήριξη Γυναικών.

 

Μέσω του δικτύου των επιστημονικών συνεργατών της W.I.N. HELLAS – Διεθνής Υποστήριξη Γυναικών, η μάρκα Dove και η ΑΒ Βασιλόπουλος ξεκίνησαν να προσφέρουν εξειδικευμένα online ψυχο-εκπαιδευτικά προγράμματα για την ενδυνάμωση και τη στήριξη των γυναικών που υφίστανται οποιασδήποτε μορφής κακοποίηση στο οικογενειακό, κοινωνικό και επαγγελματικό τους περιβάλλον.

 

Συνεχίστε να εμπνέετε με τις ιστορίες σας και μην ξεχνάτε να αγαπάτε και να φροντίζετε τον εαυτό σας!

 

#ΔείξτεΕμάς #Dove