Το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen υποδέχεται τον Μάιο με ακόμα περισσότερες εκπτώσεις στα αγαπημένα σας designer brands! Από τις 4 έως και τις 10 Μαΐου προγραμματίστε την επίσκεψή σας στο εκπτωτικό χωριό και απολαύστε τις αγορές σας με ακόμα μεγαλύτερες εκπτώσεις, στις ήδη μειωμένες τιμές!

Την Κυριακή 8 Μαΐου, τα εμπορικά καταστήματα του εκπτωτικού χωριού θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις 20:00, δίνοντάς σας την ευκαιρία για ακόμη περισσότερο smart shopping!

Και μη ξεχνάτε! Στον απόλυτο shopping προορισμό μπορείτε να βρείτε τα αγαπημένα σας designer brands 35-70% πιο φθηνά όλο το χρόνο. Μην παραλείψετε λοιπόν να επισκεφθείτε τα γραφικά σοκάκια του κέντρου και να ολοκληρώσετε τη βόλτα σας σε κάποιο από τα υπέροχα εστιατόρια ή καφέ.

Για την μεταφορά σας στο εκπτωτικό χωριό, μπορείτε να εξυπηρετηθείτε με το λεωφορείο 319 από το σταθμό μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια επισκεφθείτε το mcarthurglenathens.gr. Για όσους έρχεστε με το αυτοκίνητό σας, μπορείτε να απολαμβάνετε δωρεάν parking.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το mcarthurglenathens.gr και το facebook.com/McArthurGlenAthens.