Μια γυναίκα χρησιμοποίησε το Tik Tok για να παρουσιάσει ένα πιάτο με ζυμαρικά που συνηθίζει να φτιάχνει η ίδια. Πρόκειται για μια μακαρονάδα με φέτα και φράουλες, η οποία όχι μόνο δεν έτυχε αποδοχής, αλλά αηδίασε σε τέτοιο βαθμό τους χρήστες που άρχισαν να απειλούν στα σχόλια ότι θα την καταγγείλουν!

Αν περνάς χρόνο στο Tik Tok, είναι πιθανό να έχεις δει τη συνταγή με τα μακαρόνια και τις φράουλες που έκανε τους πάντες να παραμιλούν. Στην κανονική του εκδοχή, αυτό το πιάτο απαιτεί 3 μόλις υλικά: Ντομάτα, φέτα και μακαρόνια. Η χρήστης @thehungerdiaries όμως αποφάσισε να δημοσιεύσει τη δική της εκδοχή, προχωρώντας ένα βήμα παρά πέρα. Αντί να χρησιμοποιήσει ντομάτα, όπως λέει η συνταγή, χρησιμοποίησε φράουλες. Στο βίντεο που δημοσίευσε (1,8 εκατ. προβολές μέχρι στιγμής) αναφέρει το εξής: ““Ας κάνουμε μια viral μακαρονάδα με φέτα, αλλά αυτή τη φορά ας βάλουμε φράουλες”.

Η διαδικασία παρασκευής που αηδίασε τους πάντες

Αρχικά έβαλε σε ένα σκεύος τις φράουλες και τις έκοψε στα δύο. Τις “έλουσε” με λάδι και βαλσαμικό ξύδι και πρόσθεσε αλατοπίπερο. Μετά από αρκετό ανακάτεμα τοποθέτησε ένα “γενναίο” κομμάτι φέτα στο κέντρο και το έβαλε στο φούρνο.

Όπως σχολίασε: “Οι φράουλες βγάζουν αρκετά υγρά, όπως ακριβώς και οι ντομάτες. Η φέτα θα βοηθήσει στο να δέσει η σάλτσα”. Το συμπλήρωμα ήταν τα ζυμαρικά και μια μεγάλη χούφτα βασιλικός. Το αποτέλεσμα την άφησε ικανοποιημένη, όμως όσοι το είδαν μάλλον δεν πείστηκαν και ήταν στο “τσακ” να πατήσουν το report.

Το video από την ώρα που δημοσιεύτηκε ξεπέρασε τα 280.000 likes και έχει περισσότερα από 16.300 σχόλια. Οι περισσότεροι βέβαια δηλώνουν μπερδεμένοι και δεν συμφωνούν με τον συγκεκριμένο πειραματισμό!

Δες το video με τη συνταγή εδώ