Αν οι δρόμοι για το φετινό καλοκαίρι σε οδηγήσουν στην Κρήτη -και μπράβο γιατί είναι λατρεμένο νησί- τότε πρέπει να κλείσεις το κατάλληλο ξενοδοχείο για εσένα και την οικογένεια σου. Το Creta Maris Beach Resort στην Χερσόνησο Κρήτης δεν πρόκειται να σε απογοητεύσει σε κανένα βαθμό. Δεν έχει τυχαία άλλωστε την διάκριση του Hotels.com που το θέλει να βρίσκεται στην λίστα των 50 καλύτερων All-Inclusive ξενοδοχείων στον κόσμο για το 2016

Η διάκριση «Best Top 50 ALL INCLUSIVE» ήταν επακόλουθο των εξαιρετικών κριτικών, τις οποίες έλαβε το Creta Maris Beach Resort από τους επισκέπτες στην ιστοσελίδα, κάτι που όχι μόνο τιμάει το ξενοδοχείο αλλά δείχνει πόσο σπουδαία είναι η κρητική φιλοξενία.

Ανεξάρτητα από τις οικονομικές και πολιτικές συγκυρίες, το Creta Maris Beach Resort συνεχίζει ακάθεκτο με τις διακρίσεις και κερδίζεις τις εντυπώσεις κάθε φορά.

Ας πάμε στα πιο πρακτικά ζητήματα όμως…

Το ξενοδοχείο έχει δυναμικότητα 680 δωμάτια, σουίτες και bungalows, 6 εστιατόρια, 7 μπαρ, 7 πισίνες, γυμναστήριο, Hammam Spa, Children’s Club, και πολλούς χώρους για εξωτερικές και εσωτερικές δραστηριότητες για παιδιά και ενήλικες.

Δες τις ακόλουθες φωτογραφίες για να πάρεις μία γεύση, ενώ για περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες πάτα ΕΔΩ!

creta maris

creta maris1

creta maris2

creta maris3

creta maris4

creta maris5

creta maris6