Η Dani Mathers, μοντέλο και playmate 2015, έγινε αφορμή για καταιγισμό αρνητικών σχολίων μετά την φωτογραφία που έστειλε μέσω snapchat. Δικαίως.

Το μοντέλο βρισκόταν στην σάουνα του γυμναστηρίου, όταν εντόπισε μια γυναίκα γυμνή να βρίσκεται δίπλα. Την φωτογράφισε όπως ήταν γράφοντας την πιο απαράδεκτη λεζάντα: «Αν δεν μπορώ να υποκριθώ ότι δεν εχω δει αυτή την εικόνα, τότε δεν μπορείτε ούτε εσείς», ενώ το πρόσωπο της έμοιαζε αηδιασμένο στην εικόνα του γυμνού σώματος που δεν ήταν τέλειο.

φωτογραφία

Η ίδια μετά την επίθεση του κόσμου, αναγκάστηκε να διαγράψει το twitter και το instagram, ενώ απολογήθηκε στον κόσμο λέγοντας:

Ήθελα απλώς να αναφέρω ότι κατά λάθος νωρίτερα σήμερα δημοσίευσα στο Snapchat μια φωτογραφία, δίχως να το εννοώ. Έχω επιλέξει να κάνω αυτό που κάνω για να ζω, επειδή αγαπώ το γυναικείο σώμα και ξέρω ότι η διαπόμπευσή του είναι λάθος και εγώ δεν είμαι το άτομο που θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο. Η φωτογραφία τραβήχτηκε για προσωπική συνομιλία με μια φίλη, και επειδή είμαι νέα στο Snapchat, δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι δημοσιεύτηκε και αυτό ήταν ένα τεράστιο λάθος.

Μάς έπεισες Dani! #not