Ο χειμώνας έχει τη δική του ξεχωριστή γοητεία. Δεν υπάρχει καλύτερη εποχή του χρόνου για να ξεκινήσετε ένα βιβλίο ή για να δείτε μία ταινία παρέα με ένα ζεστό ρόφημα. Για τους λάτρεις των χειμερινών σπορ, είναι επίσης μία όμορφη εποχή για δραστηριότητες στο χιόνι. Για το λόγο αυτό, η Answear σας ενθαρρύνει να απαθανατίσετε τον ορισμό της χειμερινής έμπνευσης μέσα από έναν Διεθνή Διαγωνισμό φωτογραφίας και να κερδίσετε μοναδικά βραβεία!

Αποτύπωσε τις ξεχωριστές στιγμές σου

Η έναρξη της νέας χρονιάς είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή για να ανακαλύψετε νέα πάθη, να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα και να σχεδιάσετε τις επόμενες περιπέτειες σας. Ο κρύος καιρός μπορεί να σας παρακινήσει να αναζητήσετε νέες δραστηριότητες – υπάρχουν άπειρες ιδέες. Απλά αποτυπώστε αυτές τις μαγικές στιγμές σε μία φωτογραφία ή ένα βίντεο, εμπνεύστε τους άλλους να ανακαλύψουν τη γοητεία του χειμώνα και κερδίστε!

Πάρτε την κάμερα ή το κινητό σας και λάβετε μέρος στο διαγωνισμό!

Το Αnswear.gr σας προσκαλεί να λάβετε μέρος στον διεθνή διαγωνισμό φωτογραφίας Lifespiration Starts Here – Winter Edition.

Ο μηχανισμός είναι απλός:

-Δημοσιεύστε μία φωτογραφία ή ένα βίντεο στο προφίλ σας στο Instagram δείχνοντας τη χειμερινή σας έμπνευση. -Μη ξεχάσετε να προσθέσετε #winterspirationgr και να κάνετε tag @answear_gr.

Όσοι μένουν στην Κύπρο μπορούν να λάβουν μέρος μέσω του Answear.cy προσθέτοντας #winterspirationcy κάνοντας tag @answear_cy. Τρεις νικητές από την Ελλάδα και τρεις νικητές από την Κύπρο θα κερδίσουν βραβεία σε μετρητά: πρώτο βραβείο αξίας 500 ευρώ και δυο επιπλέον βραβεία αξίας 200 ευρώ.

Ποιος θα αξιολογήσει τις συμμετοχές;

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο θα αξιολογηθούν από ειδικούς που λατρεύουν το χειμώνα και βρίσκουν τη δική τους έμπνευση σε κάθε βήμα.

Για την Ελλάδα, η κριτική επιτροπή αποτελείται από τις:

– Μυρτώ Κάζη: Επιχειρηματίας και τηλεοπτική παρουσιάστρια

– Εβίτα Τσιλοχρήστου: Δημοσιογράφος

– Μαρία Κόφου: Τravel experience designer

Για την Κύπρο οι συμμετοχές θα αξιολογηθούν από την:

– Άντρεα Καφά: Αθλητικογράφος και τηλεοπτική παρουσιάστρια

Λεπτομέρειες του διαγωνισμού είναι διαθέσιμες εδώ