Με το καλοκαίρι να έχει μπει για τα καλά μέσα στη ζωή μας, η ανάγκη για πιο ελαφριά και κοντά ρούχα λόγω των υψηλών θερμοκρασιών και οι εκδρομές στη θάλασσα για λίγη δροσιά αποτελούν αφορμές για να παρατηρούμε και να εξετάζουμε το σώμα μας.

Δυστυχώς, πολλές φορές αντί να είμαστε ευγνώμονες και χαρούμενοι που έχουμε ένα γερό σώμα, που μας επιτρέπει να κινούμαστε και να ζούμε την κάθε μέρα, επικεντρωνόμαστε στις ατέλειες που βρίσκουμε πάνω του. Και εννοείται ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να αλλάξει ό,τι δεν του αρέσει πάνω του (άλλωστε δικό του είναι το σώμα, άρα δική του και η απόφαση τού πώς θέλει να είναι), αλλά κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει να φροντίζει και να αγαπάει το σώμα, και κατά συνέπεια τον εαυτό του, όπως και αν είναι εξωτερικά.

Αν λοιπόν νιώθεις ότι ήρθε η ώρα να πάψει το σώμα των ονείρων σου να υπάρχει μόνο στην σφαίρα του φανταστικού, ο Δημήτρης Οικονομάκης έχει τον τρόπο όχι μόνο να χτίσεις το σώμα που θέλεις αλλά και να το διατηρήσεις για πάντα.

Τι κάνει το πρόγραμμα MyFlex ξεχωριστό;

Στο MyFlex Diet Center δε θα ακούσεις ποτέ για απαγορευμένα φαγητά και όριο θερμίδων ανά ημέρα. Αντιθέτως, η έμπειρη ομάδα διατροφολόγων θα βάλει τα δυνατά της για να αποκτήσεις μια υγιεινή και αρμονική σχέση με το φαγητό. Κάθε μέρα θα χορταίνεις, ώστε να έχεις την ενέργεια που χρειάζεται το σώμα σου, για να εκτελεί τις λειτουργίες που σε κρατούν στη ζωή αλλά και για να κινείσαι.

Πώς όμως θα μπορείς να χάνεις βάρος ενώ τρως τόσο καλά; Η ευέλικτη διατροφή είναι αυτή που ακολουθείται και φέρνει τα καλύτερα αποτελέσματα. Αντί να μετράς τις θερμίδες που έχει το κάθε φαγητό, επικεντρώνεσαι στα μακροθρεπτικά συστατικά του (υδατάνθρακες, λιπίδια και πρωτεΐνες). Οι διατροφολόγοι θα βρουν με βάση τον δικό σου οργανισμό και το ιατρικό ιστορικό σου πόση ποσότητα χρειάζεσαι από το κάθε μακροθρεπτικό συστατικό.

Και όχι μόνο θα τρως τις ποσότητες που αποζητά ο οργανισμός σου, αλλά θα είναι και όλα σου τα πιάτα πεντανόστιμα. Ανάλογα με τις δικές σου διατροφικές προτιμήσεις, διαμορφώνεται ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής με πολλές εναλλακτικές επιλογές, ώστε να απολαμβάνεις στο έπακρο όλα σου τα γεύματα.

Μια επίσκεψη στο FlexStores θα απογειώσει τον ενθουσιασμό σου για την υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής

Όπου υπάρχει ένα γραφείο MyFlex, θα βρεις και ένα FLEX STORES. Πρόκειται για ένα κατάστημα με αθλητικά είδη, συμπληρώματα διατροφής και υγιεινά σνακς. Ο στόχος του; Να παρέχει τον απαραίτητο εξοπλισμό και τα εφόδια σε όλους όσους αρχίζουν να ασχολούνται ή έχουν μπόλικη εμπειρία με την άθληση. Εκεί θα βρεις από αθλητικά ρούχα μέχρι βιταμίνες και ροφήματα για πριν και μετά την γυμναστική. Παράλληλα, πολλά από τα υλικά που απαρτίζουν το διατροφολόγιό σου θα βρίσκονται εκεί πέρα, κάνοντας τα ψώνια πιο εύκολα. Όλα τα υγιεινά σνακς και τα συμπληρώματα που θα δεις στα ράφια του μαγαζιού αυτού είναι από έμπιστες και πιστοποιημένες εταιρείες, που χρησιμοποιούν αγνές πρώτες ύλες και βασίζονται πάνω σε επιστημονικές έρευνες για τη δημιουργία και την παραγωγή των προϊόντων τους.

Ακολουθώντας το διατροφικό πλάνο ευέλικτης διατροφής τού MyFlex και βάζοντας την κίνηση στη ζωή σου, θα εντυπωσιαστείς με την αλλαγή στο σώμα, την διάθεση και την νοοτροπία σου.