Δύσκολες στιγμές βιώνει ο Δημήτρης Σταρόβας, καθώς νοσηλεύεται στην εντατική του Τζάνειου Νοσοκομείου μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο. Ο γνωστός ηθοποιός και τραγουδιστής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο επειγόντως. Οι γιατροί εξετάζουν το περιστατικό και περιμένουν τα αποτελέσματα των αρχικών εξετάσεων για να προχωρήσουν στην αξιολόγηση.

Ας ελπίσουμε όλα να πάνε καλά για τον τραγουδιστή.

Λίγα λόγια για τον Δημήτρη Σταρόβα:

Ο Δημήτριος Λαγαρίας γεννήθηκε στις 10 Απριλίου 1963, γνωστός καλλιτεχνικά ως Δημήτρης Σταρόβας είναι Έλληνας ηθοποιός, καλλιτέχνης, κιθαρίστας και παρουσιαστής.

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Το αρχικό του επώνυμο ήταν Λαγαρίας, το οποίο είχε πάρει από τη μητέρα του καθώς ο πατέρας του δεν δέχτηκε να την παντρευτεί και απομακρύνθηκε από αυτήν πριν εκείνος γεννηθεί. Αργότερα, έλαβε το επώνυμο Σταρόβας από τον πατριό του.

Έχει συμμετάσχει ως guest star σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές. Παρουσίασε με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο την εκπομπή μαγειρικής “Νηστικό αρκούδι” στη ΝΕΤ. Είναι από τα βασικά μέλη της μουσικο-κωμικής μπάντας “Άγαμοι Θύται” μαζί με τους Ιεροκλή Μιχαηλίδη, Ρούλα Μανισάνου και Θοδωρή Αθερίδη. Δεξιοτέχνης της ηλεκτρικής κιθάρας.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.