Με έναν διασκεδαστικό τρόπο, ο Διονύσης Ατζαράκης και η Κατερίνα Βρανά παρουσίασαν τα θέματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά άτομα με αναπηρία, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία στις 3 Δεκεμβρίου.

Με χιούμορ, ο Διονύσης Ατζαράκης υιοθετεί τον ρόλο ενός αδέξιου άνδρα που επιδιώκει να κάνει μια “καλή πράξη της ημέρας”. Στη συνέχεια, συναντά την Κατερίνα Βρανά, μια βραβευμένη stand-up comedian που χρησιμοποιεί αμαξίδιο. Μαζί, αναδεικνύουν διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι με αναπηρίες, τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε θέματα ιδεολογίας.

Σε μια σκηνή, ο Διονύσης Ατζαράκης υποδύεται έναν άνδρα που συμπεριφέρεται περίεργα έναντι μιας γυναίκας σε αμαξίδιο. Καθώς η Κατερίνα Βρανά προσπαθεί να αγοράσει ένα κουλούρι, ο χαρακτήρας του κωμικού δημιουργεί αστείες καταστάσεις, ρωτώντας αν θα το κόψει σε κομματάκια ή αν θα το μασήσει για εκείνη. Το αποτέλεσμα είναι ένα εκρηκτικό κωμικό σκηνικό που αναδεικνύει με χιούμορ τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρίες.

Όσα είπε ο Ετεοκλής Παύλου σχετικά με το βίντεο που τον συγκίνησε!