Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου το ξενοδοχείο DAVE Red Αthens φιλοξενεί το Drink & Draw by COMICDOM, εμπνευσμένο από το θέμα του LiteraComics, στο οποίο καλλιτέχνες θα σχεδιάζουν ζωντανά για το κοινό από τις 20:00 – 24:00 ενώ στην χαρακτηριστική βιβλιοθήκη στην είσοδο του ξενοδοχείου, από 1 έως 6 Νοεμβρίου θα φιλοξενούνται επιλογές διασκευών λογοτεχνικών έργων σε comics.

Το Drink & Draw event εντάσεται στο πλαίσιο της ημερίδας «LiteraComics – H Λογοτεχνία στην 9η Τέχνη» που θα διεξαχθεί στις 5 Νοεμβρίου στην Ελληνοαμερικανική Ένωση. Μια ημερίδα που διερευνά την εξέλιξη της τέχνης των comics σε σχέση με τη λογοτεχνία, μία έκθεση – ταξίδι στα σημαντικότερα εγχώρια και διεθνή comics και graphic novels που βασίστηκαν σε λογοτεχνικά έργα, workshops για μικρούς και μεγάλους κι ένα bazaar με νέες, αλλά και παλαιότερες εκδόσεις, αποτελούν το πρόγραμμα αυτής της πρωτότυπης δράσης που συνδιοργανώνουν το Comicdom και η Ελληνοαμερικανική΄Ενωση.

Η ομάδα του Comicdom σε συνεργασία με τα Brown Hotels διοργανώνει το αγαπημένο Drink & Draw by COMICDOM που σημειώνει τεράστια επιτυχία τα τελευταία χρόνια σε ολόκληρο τον κόσμο και η Ελλάδα φυσικά δεν αποτελεί εξαίρεση. Μια παρέα αγαπημένων καλλιτεχνών της εγχώριας σκηνής comics μας προσκαλoύν να πιούμε, να συζητήσουμε και να σκιτσάρουμε μαζί, εμπνευσμένοι από τον μαγικό κόσμο της λογοτεχνίας.

Οι καλλιτέχνες που θα φιλοξενηθούν είναι: ο Ανδρέας Γιοβάνος, η Γεωργία Ζάχαρη, η Ραφαέλλα Κόνη, ο Περικλής Κουλιφέτης, η Σμαράγδα Μάγκου (Smar) o Τάσος Μαραγκός (Tasmar), o Γιάννης Ρουμπούλιας, ο Στιβ Στιβακτής και ο Φώτης Τσελεπατιώτης. Τους καλλιτέχνες εμψυχώνει, κερνάει, και σκιτσάρει μαζί τους, η Μαρία Όλια Ντακογιάννη. Η ομάδα του six d.o.g.s. που έχει την επιμέλεια του Dave’s Bar Athens αλλά και του νέου underground Club Hadoken, στο ισόγειο και υπόγειο του ξενοδοχείου Dave Red Athens, επιμελείται τα ποτά της βραδιάς.