Η εταιρεία ανδρικής ένδυσης DUR αποτέλεσε χορηγό της 9ης Διοργάνωσης του Infocom Security 2018, με τίτλο «Ο GDPR έρχεται! Η Ψηφιακή Ασφάλεια… μετά την επόμενη μέρα!», που πραγματοποιήθηκε στις 18 και 19 Απριλίου 2018 στο Συνεδριακό Κέντρο ΔΑΪΣ στο Μαρούσι.

Η κορυφαία ετήσια συνάντηση 2.000 επαγγελματιών της επιστημονικής και τεχνολογικής κοινότητας στην Ελλάδα, με θέμα την ενημέρωση για την Ασφάλεια των Πληροφοριών και τις αλλαγές που προκύπτουν στην προστασία των ψηφιακών δεδομένων των επιχειρήσεων με την επικείμενη εφαρμογή του Ευρωπαϊκού Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων (GDPR), υποστηρίχθηκε από τη χορηγία της εταιρείας DUR.

Η DUR ακολουθώντας τη φιλοσοφία της για ενίσχυση πρωτοβουλιών που προάγουν την ενημέρωση για τις εξελίξεις των τεχνολογιών αιχμής, πλαισίωσε με τη χορηγία της το διαδραστικό Συνέδριο που προσέγγισε επιχειρηματικά με επιστημονικό και τεχνολογικό ενδιαφέρον το επίκαιρο ζήτημα του cyber security. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.dur.gr

dur