Η αγάπη της μητέρας προς το παιδί της είναι γνωστή και μη εξαιρετέα και έχει τιμηθεί και διαφημιστεί όσο καμία άλλη. Από την άλλη βέβαια υπάρχει και ο πατέρας που αρκετές φορές δεν παίρνει τα εύσημα που αξίζει για τη στενή επαφή που έχει με το “σπλάχνο” του. Το Fatherhood Without Fear (@dontforgetdads) είναι ένας λογαριασμός στο Instagram που κάνει ακριβώς αυτό, δηλαδή παρουσιάζει το δέσιμο που υπάρχει σε πραγματικούς πατεράδες και τα παιδιά τους. Υπέροχες φωτογραφίες που αποδεικνύουν πόσο ευαίσθητοι μπορεί να είναι, πόσο ξέρουν από babysitting έστω κι αν το κάνουν με το δικό τους ιδιαίτερο τρόπο, πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος τους μέσα σε μία οικογένεια.
Είναι το λιγότερο συντηρητικό να υπάρχουν στις μέρες στερεότυπα που να υποστηρίζουν πως οι πατεράδες πρέπει να αφήνουν το παιδί στα χέρια της γυναίκας και εκείνοι να φροντίζουν μόνο να φέρνουν φαγητό στο τραπέζι. “Μην ξεχνάτε τους μπαμπάδες” είναι στην ουσία το μήνυμα της σελίδας και συμφωνούμε απόλυτα. Ας μη ξεχνάμε πόσο σημαντικοί είναι στην ανατροφή των παιδιών.

fatherhood-without-fear-1 fatherhood-without-fear-2 fatherhood-without-fear-4 fatherhood-without-fear-5 fatherhood-without-fear-6 fatherhood-without-fear-7 fatherhood-without-fear-8 fatherhood-without-fear-9 fatherhood-without-fear-10 fatherhood-without-fear-11 fatherhood-without-fear-12 fatherhood-without-fear-13 fatherhood-without-fear-14
Πηγή: MyModernMet