Κάτι που σίγουρα δεν θα δεις κάθε μέρα σε ένα δικαστήριο είναι δύο αλπάκα. Όπως πιθανότατα έχετε ακούσει μέχρι τώρα, η υπόθεση δυσφήμισης του Johnny Depp κατά της πρώην συζύγου Amber Heard βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την εβδομάδα. Μια υπόθεση που έχει τραβήξει την προσοχή των μέσων ενημέρωσης αλλά και στα κοινωνικά δίκτυα.

Πολλοί θαυμαστές του Johnny Depp τον υποστηρίζουν είτε μέσα από το Twitter και Instagram, είτε από κόντα έξω από το δικαστήριο. Μια θαυμάστρια όμως έκανε την διαφορά, η Andrea Diaz στάθηκε έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου με τα δύο Αλπάκα. Όταν ρωτήθηκε για ποιόν λόγο το έκανε είπε: «Νόμιζα ότι τα αλπακά μπορεί να φωτίσουν τη μέρα του».

Επίσης ανέφερε οτι ο Depp δεν έχει δει ακόμα τα ζώα και μπορεί να μην δει τον Ντόλτσε και την Ίντι (τα δύο αλπάκα) επειδή μπαίνει και βγαίνει από το δικαστικό μέγαρο από μια περιφραγμένη είσοδο κάθε μέρα. Παρόλα αυτά, είπε ότι «θα έδινε μια ευκαιρία». Σύμφωνα με την Washington Post, η Ντίαζ ξεκίνησε μια επιχείρηση κατά τη διάρκεια της πανδημίας για να φέρει αλπακά στα παιδιά για να ανεβάσει το ηθικό τους, ελπίζοντας ότι θα μπορούσε να κάνει το ίδιο για τον ηθοποιό των Πειρατών της Καραϊβικής.

Όμως τα αλπάκα είχαν αναφερθεί προηγουμένως στην δικαστική αίθουσα, όταν ο Ντεπ ρωτήθηκε από την δικηγόρο της Χερντ, Τζ. Μπέντζαμιν Ρότενμπορν, σχετικά με την επιστροφή στον ρόλο του Τζακ Σπάροου.

Τον ρώτησε: «Το γεγονός είναι, κύριε Ντεπ, αν η Disney ερχόταν σε εσάς με 300 εκατομμύρια δολάρια και ένα εκατομμύριο αλπακά, τίποτα σε αυτή τη γη δεν θα σας έκανε να επιστρέψετε και να δουλέψετε με την Disney σε μια ταινία για τους Πειρατές της Καραϊβικής; Σωστά?” Ο Ντεπ απάντησε: «Αυτό είναι αλήθεια, κυρία Ρότενμπορν».