Για εσένα που θα μείνεις στην Αθήνα σου έχω δύο προτάσεις κυριολεκτικά απίθανες! Θα σε ανανεώσουν, θα σε ξεκουράσουν και γενικότερα θα σε κάνουν να δεις την καινούρια εβδομάδα τελείως διαφορετικά! Πάμε λοιπόν να τις δούμε μαζί;

Σάββατο 2/2

Capture

Το πρώτο master-class ντεμακιγιάζ έρχεται το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019 στο The Mall Athens στο Μαρούσι, και φέρει την υπογραφή των δύο ειδικών στο είδος: της NIVEA και του γνωστού makeup artist Σπύρου Σαμοΐλη. Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο που θα προσομοιάζει με καμαρίνι, ο Σπύρος Σαμοΐλης και η NIVEA θα μας περιμένουν από τις 12:00 το πρωί μέχρι τις 16:00 το απόγευμα, για να μας αποκαλύψουν όλα τα μυστικά του σωστού κι αποτελεσματικού ντεμακιγιάζ και να απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις μας σχετικά με την σημασία του καθαρισμού για την επιδερμίδα μας. Φυσικά, η επιλογή του γνωστού make-up artist δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την ολοκαίνουρια σειρά NIVEA MicellAIR Professional, που αποτελείται από το διφασικό νερό καθαρισμού και τα μαντηλάκια καθαρισμού, που εξαφανίζουν αποτελεσματικά ακόμα και το επίμονο αδιάβροχο μακιγιάζ.

Κυριακή 3/2

Capture

Μια ακόμα έκπληξη περιμένει του φίλους του Blends, με ένα ολοκαίνουργιο live performance που φιλοξενεί τις Κυριακές!Κάθε Κυριακή μετά τις 21:00, η μοναδική Έλενα Δομάζου θα βρίσκεται στο αγαπημένο meeting point της Γλυφάδας με ανεβασμένη διάθεση, ερμηνεύοντας αγαπημένες ελληνικές επιτυχίες. Η εντυπωσιακή ερμηνεύτρια που γνωρίσαμε μέσα από το The Voice, έρχεται για να δώσει ρυθμό στις Κυριακές με ένα πλούσιο πρόγραμμα και με τις μοναδικές μουσικές επιλογές από τον DJ George Klo θα ξεσηκώσουν τους επισκέπτες του Blends.

Το ατμοσφαιρικό Blends σας περιμένει για να κλείσετε το Σαββατοκύριακό σας με τον πιο κεφάτο τρόπο, παρέα φυσικά με γευστικές επιλογές από τον ανανεωμένο κατάλογο του αλλά και μοναδικά signature cocktails.