Κάθε Κυριακή, το Hard Rock Cafe Athens υποδέχεται γονείς και παιδιά, για να περάσουν μια μέρα γεμάτη με παιδικές δραστηριότητες και αυθεντική Rock ‘n’ Roll μουσική! Μικροί και μεγάλοι έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την πιο ξέγνοιαστη μέρα της εβδομάδας στον ιδιαίτερο χώρο του Hard Rock Cafe, να παίξουν και να γευτούν λαχταριστές γεύσεις, όπως finger food επιλογές του Bites menu, αλλά και ροφήματα και χυμούς. Όσο για τους μεγάλους της παρέας, δεν λείπουν τα πάντα ξεχωριστά cocktails του Hard Rock Cafe, καθώς και μη αλκοολούχες προτάσεις.

hard-rock-cafe_kids%27-sundays-5

Οι μικροί μας ήρωες έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με τον animateur του Hard Rock Cafe Athens που βρίσκεται εκεί κάθε Κυριακή από τις 13.30 έως τις 16.30, για να ψυχαγωγήσει τα παιδιά με face painting, κατασκευές με μπαλόνια, ζωγραφιές, καθώς και παιχνίδια δημιουργικής απασχόλησης!

hard-rock-cafe_kids%27-sundays-2

Στον ίδιο χώρο λειτουργεί και το Rock Shop, το κατάστημα λιανικής πώλησης αξεσουάρ του Hard Rock Cafe. Όλα τα είδη είναι υψηλής ποιότητας και σχεδιασμού, αναδεικνύοντας τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της συλλογής ρούχων και αξεσουάρ του Hard Rock Cafe.

Στο Rock Shop, θα βρείτε μεταξύ άλλων, τα παρακάτω:

* Την πρωτότυπη κολεξιόν ρούχων και αξεσουάρ του Hard Rock Cafe

* Τη συλλογή των Roxstars: μια σειρά παιχνιδιών και αντικειμένων αφιερωμένη στους παιδικούς ήρωες Hard Rock.

hard-rock-cafe_kids%27-sundays-1

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφτείτε το www.hardrock.com/athens.

Σχετικά: Παιδικές Κυριακές στο Hard Rock Cafe Athens

Διεύθυνση: Hard Rock Cafe Αθήνα

Αδριανού 52

Μοναστηράκι, Αθήνα

210 3245170