Το ΤΜΖ «έριξε την βόμβα» ότι το δημοφιλές μοντέλο και ο πετυχημένος τραγουδιστής που βρίσκονται σε σχέση τα τελευταία 5 χρόνια, θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς! Η είδηση ότι η Gigi Hadid είναι έγκυος κυκλοφόρησε λίγες μέρες μετά τα 25α γενέθλια της.

Πολλοί fans είχαν στεναχωρηθεί για το αγαπητό ζευγάρι, καθώς τον Μάρτιο του 2018 ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους. Λίγο καιρό μετά φωτογραφήθηκαν σε πολλές εκδηλώσεις μαζί χωρίς να βάλουν ταμπέλες στην σχέση τους. Μέχρι που σήμερα μαθαίνουμε τα χαρμόσυνα νέα για την εγκυμοσύνη.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγω για εγκυμοσύνη 20 εβδομάδων. Πηγή φαίνεται να είναι κάποιο μέλος της οικογένειας της Gigi το ποίο μάλιστα δήλωσε: “Η Gigi και ο Zayn είναι ενθουσιασμένοι που περιμένουν το πρώτο τους παιδί μαζί.

Η Gigi κρατούσε το νέο μυστικό από όλους καθώς ήταν ακόμη πολύ νωρίς. Από τότε που η Gigi και ο Zayn είναι ξανά ζευγάρι είναι σαν να μην άλλαξε τίποτα μεταξύ τους. “

Σε περίπτωση που όντως η Gigi Hadid είναι έγκυος, της ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για εκείνη και την νέα της οικογένεια!

Η έγκυος Gigi Hadid ποζάρει για τα 25α γενέθλιά της μαζί με την αδερφή της, Bella Hadid και τον σύντροφό της Zayn Malik.

View this post on Instagram

❣️🍰

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on