Σήμερα θα λύσουμε αυτό το μεγάλο ερώτημα που έχει αρχίσει και γίνεται μάστιγα (όπως ο μύθος με τα εμβόλια).

Εδώ και περίπου 6 μήνες έχει αρχίσει να κυκλοφορεί μέσω των social media η μυθολογία πώς η Γη είναι επίπεδη και όχι σφαιρική, λες και έχουμε γυρίσει πίσω στο 1400. Όπως και αν έχει κυκλοφόρησε, βγήκε εκεί έξω και ως γνωστόν ότι γυρίζει… μυρίζει. Μόνο που η φήμη παραβρώμισε. Και άρχισαν αρκετοί διάσημοι να την ασπάζονται και φτάσαμε σε σημείο να θεωρούμε δεδομένο πώς η Γη είναι επίπεδη.

Επίσης, υπάρχουν άλλοι που πιστεύουν ότι η Γη είναι κούφια, άλλοι που πιστεύουν ότι δεν σκοτώθηκαν Εβραίοι στις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου επειδή τους είχαν προειδοποιήσει, ότι τα αεροπλάνα μας ψεκάζουν (26,5% το ποσοστό αυτών στη χώρα μας), ή ότι τα εμβόλια προκαλούν αυτισμό. Το 42% των Αμερικανών πιστεύουν ότι ο Θεός δημιούργησε τους ανθρώπους απευθείας “με τη μορφή που έχουν σήμερα”, απορρίπτοντας τη θεωρία της εξέλιξης. Κάποιοι άλλοι πιστεύουν ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι ψέμα επειδή μερικές φορές χιονίζει.

Λοιπόν, ψάξαμε, ψάξαμε, ξαναψάξαμε, ακούσαμε Γονίδη όσο ψάχναμε και τελικά καταλήξαμε στο ένα και μοναδικό συμπέρασμα: Η ΓΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΗ.

Εκτός και αν οι αστροναύτες που είναι στον Διαστημικό Σταθμό, ζουν στο Matrix και η σφαίρα με τα μπλε σημάδια, τα καφέ και τα άσπρα, δεν είναι πλανήτης αλλά δημιούργημα του πράκτορα Smith και των μηχανών.

Αυτά.