Έχει περάσει αρκετός καιρός, ωστόσο η Ειρήνη Κολιδά συνεχίζει να ταλαιπωρείται και μάλιστα σοβαρά…

Η Ειρήνη είχε σπάσει τα πλευρά της και δε θα μπορούσε να αγωνιστεί στα παιχνίδια κι έτσι αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης. Αυτό είναι γνωστό, όμως τώρα σε συνέντευξή της αποκαλύπτει κι ένα άλλο πρόβλημα υγείας που της παρουσιάστηκε μετά το survivor!
Σήμερα, πώς είναι η κατάσταση της υγείας της; Επανήλθε πλήρως μετά το ατύχημα; Η ίδια απάντησε στο Down Town της Κύπρου και στον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Πρίφτη: «Όχι, όχι. Τα πλευρά που έσπασα έδεσαν και μέσα σε ένα τρίμηνο δεν πονούσα καθόλου. Το ξέχασα, δηλαδή. Όμως, μου παρουσιάστηκαν διάφορα θέματα υγείας, που δεν είναι αμελητέα, τα οποία αντιμετωπίζω ακόμα και σήμερα και θα υπάρχουν και στο μέλλον. Είμαι πεισματάρα, δεν το βάζω κάτω και θα το παλέψω. Αυτά τα θέματα προήλθαν από το τρακάρισμα.»!

Και πρόσθεσε: «Το ένα ειδικά πρόβλημα είναι σοβαρό. Όμως, δεν θέλω να αναφερθώ λεπτομερώς, να πω τι και πώς. Βασικά, δεν θέλω να γεμίσω τον κόσμο με αρνητική ενέργεια, να βγαίνω και να κλαίγομαι. Επιλέγω την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων. Προτιμώ να κάνω τους άλλους να χαμογελούν, παρά να με λυπούνται. Γι’ αυτό δεν μιλάω γι’ αυτά.»!