Αν αυτά τα Χριστούγεννα έχεις καλεσμένους στο σπίτι ήρθε η ώρα να εντυπωσιάσεις όχι μόνο με το υπέροχο δείπνο που θα έχεις ετοιμάσει, αλλά και φυσικά με τα ιδιαίτερα μικρά δωράκια που θα τους χαρίσεις. Και ναι από τη στιγμή που σίγουρα θα έχεις δαπανήσει αρκετά χρήματα για τις απαιτούμενες προετοιμασίες του χριστουγεννιάτικου τραπεζιού, σίγουρα το δωράκι που θα κάνεις στους καλεσμένους σου θα πρέπει να υπακούει σε μια καθαρά budget-friendly λογική, που όμως παράλληλα να μπορεί να εντυπωσιάσει. Μην ξεχνάς ότι παρόλο που το συγκεκριμένο δώρο θα είναι μικρής αξίας και δεν θα ξεπερνάει τα 5 ευρώ, ωστόσο κάτι μας λέει ότι θα εκτιμηθεί και με το παραπάνω από τους καλεσμένους σου! Επειδή, όπως και να το κάνουμε η προετοιμασία του Ρεβεγιόν θα σου πάρει μπόλικη ώρα, κάνε ένα τσεκ στα συμβολικά δώρα που σου συγκεντρώσαμε από τη πλούσια γκάμα του Public. Το καλύτερο; δεν χρειάζεται καν να πας σε ένα κατάστημα ξοδεύοντας κι άλλο χρόνο (αν και πάντοτε η βόλτα σε ένα κατάστημα Public είναι πάντοτε… μαγευτική), καθώς όλες τις προτάσεις που θα βρεις παρακάτω μπορείς να τις παραγγείλεις μέσω του… www.public.gr εύκολα, γρήγορα και απλά!

Σε περίπτωση λοιπόν που θες να κινηθείς με πιο… χριστουγεννιάτικα vibes μια κλασική μπάλα που στο εσωτερικό της φιλοξενεί ένα αυτοκίνητο ή ένα ποδήλατο σίγουρα θα βρει τη θέση της σε οποιοδήποτε δέντρο. Επίσης, μια εξίσου πολύ γουστόζικη λύση είναι ένα γυάλινο ποτήρι – στολίδι ,το οποίο απεικονίζει στο εξωτερικό τμήμα του μια ροδιά για καλή τύχη. Στο ίδιο μοτίβο ενός συμβολικού δώρου, το οποίο όμως μπορεί να γεμίσει θαλπωρή και ζεστασιά στο χώρο σας, είναι κι ένα Γυάλινο πλακέ στολίδι (14cm), το οποίο μπορεί να ταιριάξει σε κάθε χριστουγεννιάτικη διακόσμηση.

Κρυστάλλινη Μπάλα με αυτοκινητάκι – Ποδήλατο

Στολίδι Ποτήρι με Ροδιά

Γυάλινο Πλακέ Στολίδι

Παράλληλα, κι επειδή το ζητούμενο σε κάθε νέα χρονιά που ξεκινάει είναι η τύχη, ένα γούρι νομίζουμε ότι είναι ότι πρέπει! Ρίξτε μια ματιά στο γούρι-κλειδί για το 2022, το οποίο θα περάσει ένα ξεχωριστό μήνυμα αισιοδοξίας στους καλεσμένους σας, ξεκλειδώνοντας την υγεία, χαρά και την ευτυχία για το νέο έτος. Και επειδή όπως σε κάθε νέο έτος που ξεκινάει κανείς δεν θα ήθελε να τον συνοδεύει η αρνητική ενέργεια, τότε ένα γούρι – με μάτια θα αφήσει το «κακό μάτι» στον παλιό το χρόνο. <> Τέλος, μια chic και elegant επιλογή είναι πανέμορφο κλασικό σταυρουδάκι με κορδόνι, το οποίο λειτουργεί κι ως ένα εξαιρετικό κόσμημα στις εξόδους σας.

Γούρι – κλειδί για το 2022

Μεγαλο Ματι Με Ματακια

Σταυρός – με ματάκι χάντρα

Εάν τώρα θεωρείς ότι οι καλεσμένοι σου ανήκουν περισσότερο στους λάτρεις της τεχνολογίας και των gadgets, τότε κι εδώ το πλήθος των επιλογών του Public δεν θα σε απογοητεύσει! Για παράδειγμα, πως θα σου φαινόταν ένα μαγικός προβολέας LED αστεριών για την κρεβατοκάμαρα; Ένα δώρο που σίγουρα θα το λατρέψουν τα μικρά και… μεγαλύτερα παιδιά του χριστουγεννιάτικου τραπεζιού! Τέλος, θα σου προτείναμε να ρίξεις και μια ματιά και σε μια USB μίνι-λάμπα, η οποία κουμπώνει σε μια ελεύθερη θύρα σε κάθε laptop και αναμφίβολα έχει πολύ πλάκα!

Προβολέας LED αστεράκια

Μίνι Λαμπτήρας για USB (laptop)

Είμαστε σίγουροι ότι με τα παραπάνω συμβολικά δώρα που θα βρεις στο Public, ότι οι καλεσμένοι σου θα θυμούνται το Ρεβεγιόν που ετοίμασες όχι μόνο για την καλοψημένη γαλοπούλα και την θεϊκή γέμιση, αλλά και για τα ξεχωριστά  δωράκια που έκανες!