Η Ραπ μουσική σκηνή προβληματίζει, ενώνει, επαναστατεί, ξυπνάει συνειδήσεις, αντιμετωπίζει την κοινωνική αδικία και στηλιτεύει τα κακώς κείμενα όχι μόνο του χθες και του σήμερα, αλλά και του «αύριο». Σε έναν κόσμο που διαχωρίζει του άριστους από τους μη άριστους, σε έχοντες και μη έχοντες, σε συστημικούς και αντισυστημικούς, η «Αόρατη Σκία» (κατά κόσμον Σάββας Σιαράβας, μουσικός παραγωγός και μέλος του συγκροτήματος IsXys) κάνει αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα, δημιουργώντας ραπ ρίμες και στοίχους με ξεχωριστή τόλμη και ενσυναίσθηση.

Η τελευταία δισκογραφική δουλειά της Αόρατης Σκιάς που ονομάζεται το «Το ρεμάλι της γειτονιάς», απευθύνεται σε μια γενιά που έχει μάθει να βαριέται, μιας γενιάς που αδυνατεί να διαχωρίσει την τολμηρή αυτοβιογραφία, από την μυθοπλασία και την ραψωδία. Τα 7 μουσικά κομμάτια που δημιούργησε η «Αόρατη Σκιά» αποτελούν προσωπικές ιστορίες που συνθέτουν το γαϊτανάκι των “θέλω” και των “πρέπει” μιας γενιάς που εξακολουθεί να ψάχνει τον εαυτό της μέσα σε μια θάλασσα υπερπληροφόρησης και υπερβολικής έκθεσης. Οι στοίχοι του φαντάζουν σαν μια ενδελεχή κριτική απέναντι σε οτιδήποτε συστημικό και σε οποιοδήποτε «πρέπει», αποτελώντας μια κραυγή αντίστασης απέναντι σε οποιαδήποτε καθημερινή νόρμα και σε οποιοδήποτε τετελεσμένο. Παντρεύοντας το 90s boom rap ηχόχρωμα, με τον κυνισμό, τα… «αλήτικα» vibes αλλά και την σκληρή (ενίοτε ακατάλληλη) γλώσσα του, το «ρεμάλι της γειτονιάς» κάνει αυτό που γνωρίζει καλύτερα… να κάνει σαματά με τις ραπ ρίμες του, χαρίζοντας υπέροχα beats όχι μόνο στη «γειτονιά» του αλλά και σε όλες τις μουσικές γειτονιές του κόσμου!

Μια πραγματικά εξαιρετικά «ιδιαίτερη» δημιουργική δουλειά που αξίζει να την απολαύσετε και να βυθιστείτε στον μοναδικό ρυθμό της…

Ακούστε το «Ρεμάλι της γειτονιάς» σε όλες τις μουσικές πλατφόρμες: