Οι πρώτες ώρες του Donald Trump στην εξουσία έχουν προκαλέσει ένα μικρό χαμό, αλλά και… συγκεντρώσεις σε όλο τον κόσμο. Στο Women’s March στην Washington το Σάββατο βρέθηκε μεταξύ άλλων και η Madonna, σε ένα πλήθος 500.000 γυναικών (και ανδρών), αναλαμβάνοντας και μία μικρή ομιλία η οποία “πυροδότησε” σχόλια και αντιδράσεις, ειδικότερα στο σημείο που δήλωσε ότι έχει σκεφτεί να ανατινάξει το Λευκό Οίκο!

madonna

“Ναι, είμαι θυμωμένη. Ναι, είμαι εξαγριωμένη. Ναι, έχω σκεφτεί πολλές φορές να ανατινάξω τον Λευκό Οίκο. Αλλά ξέρω ότι αυτό δε θα αλλάξει τίποτα. Δεν πρέπει να βυθιστούμε στην απελπισία. Όπως έγραψε ο ποιητής W. H. Auden τις παραμονές του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου πρέπει να αγαπάμε ο ένας τον άλλον ή να πεθάνουμε. Διαλέγω την αγάπη. Είστε μαζί μου; Πείτε μαζί μου “διαλέγουμε την αγάπη””! σημείωσε το λόγο της η Madonna.

Και όπως αναφέρουν αμερικανικά μέσα, αξιωματούχος σημειώνει ότι στη CIA “γνωρίζουν τα σχόλια της Madonna και θα οργανώσουν σχετική έρευνα, αλλά την τελική απόφαση για το εάν πρέπει ή όχι να ασκηθεί δίωξη εναντίον της θα την πάρει το Γραφείο του Εισαγγελέα των ΗΠΑ.”. Λέτε να μπει σε μπελάδες, το Madonnάκι;