Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας αποτελεί μια ιδανική ευκαιρία να αναλογιστούμε πόση σημασία έχουν στη ζωή μας οι εκπρόσωποι του ωραίου φύλου. Οι περισσότερες γυναίκες επιδεικνύουν απίστευτες αντοχές στην καθημερινότητά τους, αφού καταφέρνουν να συνδυάζουν με επιτυχία καριέρα, σχέσεις και οικογένεια. Για το λόγο αυτό, χρειάζονται βοήθεια, προκειμένου η μέρα τους να κυλά άνετα και με λιγότερη κούραση.

Η LG Electronic, με σκοπό να διευκολύνει τις γυναίκες, έχει παρουσιάσει αρκετά προϊόντα που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής.

Ασύρματα ακουστικά στις καθημερινές δραστηριότητες

Η μουσική δεν κρατάει απλά απασχολημένα τα αυτιά μας. Είναι αυτή που ορίζει τη διάθεσή μας και μας κρατάει σε ρυθμό σε όλες τις δραστηριότητες, μέσα και έξω από το σπίτι. Τα ασύρματα ακουστικά FP8 της LG εξασφαλίζουν αυτήν την ποιότητα, προσφέροντας κρυστάλλινο ήχο υψηλής ανάλυσης και άνεση στην εφαρμογή, για να συνοδεύουν τις δραστηριότητες και τις καθημερινές ασχολίες κάθε γυναίκας.

Καθαριστήριο εντός σπιτιού

Επειδή όμως η μέρα έχει μόνο 24 ώρες και θέλουμε να προλαβαίνουμε όσα περισσότερα γίνεται, ειδικά από την άνεση του σπιτιού μας, βάζουμε στη ζωή μας το σύστημα φροντίδας ρούχων με ατμό Styler της LG. Το καθαρό νερό και η κινούμενη κρεμάστρα που συνδυάζει το σύστημα TrueSteam™ μειώνουν τα αλλεργιογόνα, τις οσμές και τις ζάρες στα ρούχα μας, ενώ υπάρχει η επιλογή και για ήπιο στέγνωμα. Έτσι, μπορούμε να έχουμε το προσωπικό μας «καθαριστήριο» στον χώρο μας, ενώ ο κομψός σχεδιασμός του με καθρέφτη, μας επιτρέπει να δοκιμάζουμε τα ρούχα μας, κάνοντας πειράματα με το προσωπικό μας στυλ!

Έξυπνα monitors στο σπίτι ή το γραφείο

Η εργασία στο γραφείο ή από το σπίτι γίνεται αποδοτικότερη από ποτέ μέσω των LG ergo monitors, καθώς προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα εικόνας και άνετη εμπειρία χρήσης, δίνοντας τη δυνατότητα σε κάθε γυναίκα να διαμορφώσει τον χώρο εργασίας της ανάλογα με τις ανάγκες της. Η εργονομική τους βάση μπορεί να τοποθετηθεί στο σωστό ύψος, αλλά και στην κατάλληλη απόσταση και γωνία, συμβάλλοντας ταυτόχρονα σε μια πιο φυσική και ξεκούραστη στάση σώματος, που είναι κρίσιμης σημασίας για μια multitasking καθημερινότητα.

Διαβάστε επίσης:

HUAWEI Sound Joy: Οι Εξωτερικές σου Δραστηριότητες Έχουν τον Ήχο που τους Αξίζει | Thats Life. Life as it is!