Στην έκβαση του τρίτου επεισοδίου της σειράς “Milky Way” του Βασίλη Κεκάτου, η οθόνη του τηλεοπτικού καναλιού MEGA θα φωτιστεί από τη λάμψη της Ελένης Φουρέιρα. Η δημοφιλής τραγουδίστρια αποτελεί το απόλυτο είδωλο για τη Μαρία, την κεντρική ηρωίδα της σειράς, η οποία ονειρεύεται να αφήσει πίσω την επαρχιακή της πόλη και να ακολουθήσει μια σπουδαστική πορεία στο χορό στην Αθήνα, με στόχο να γίνει μέλος της ομάδας της Ελένης Φουρέιρα.

Το δωμάτιο της Μαρίας είναι γεμάτο αφίσες της αγαπημένης της τραγουδίστριας, και ενώ δεν είναι αφοσιωμένη στην ανάγνωση για άλλους πλανήτες, εκείνη και οι τέσσερις φίλες της μελετούν τα βιντεοκλίπ των “Queen” και αναπαράγουν τα χορευτικά τους. Η εγκυμοσύνη της Μαρίας ρίχνει ένα σημαντικό ερωτηματικό στην υλοποίηση του ονείρου της. Αισθανόμενη πιο μοναχική και μπερδεμένη παρά ποτέ, θα συναντήσει με μαγικό τρόπο το είδωλό της.

Τα λόγια που θα προβληθούν από τα χείλη της διάσημης ποπ σταρ αρκούν για να ενθαρρύνουν τη Μαρία και να της δείξουν τον δρόμο: “Υπάρχουν τόσοι όμορφοι γαλαξίες εκεί έξω, μακριά από τον δικό σου!”. Η σειρά “Milky Way” του Βασίλη Κεκάτου θα προβληθεί την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου στις 23:10 στο MEGA, και μετά το τέλος κάθε επεισοδίου θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά on demand στο Vodafone TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published.