Ακόμη και εάν δεν μπορούμε να ταξιδέψουμε λόγω καραντίνας, ποιος είπε ότι δεν μπορούν να έρθουν σε εμάς οι υπέροχες γεύσεις και τα προϊόντα της Ηπείρου; Είμαστε τυχεροί, γιατί ο ΑΒ Βασιλόπουλος φέρνει τοπικά, παραδοσιακά προϊόντα υψηλής ποιότητας και νοστιμιάς από την Ήπειρο στους πάγκους των καταστημάτων του! Θα είναι διαθέσιμα μέχρι και τις 9 Δεκεμβρίου 2020 στις “Γεύσεις Ελλάδας”.

*Στην κεντρική φωτογραφία απεικονίζεται το Ζαγόρι

Ταξιδεύουμε στα Ιωάννινα, στο Μέτσοβο, στο Σούλι, στα Τζουμέρκα… Τα λαχταριστά λουκάνικα (“ΑΒ Επιλογή”, Καρνάτο, Κασσιάτο), τα γκουρμέ τυριά (μετσοβόνε, γραβιεράκι 8μηνης ωρίμασης, βλαχοτύρι, κεφαλοτύρι, πεκορίνο 15μηνης ωρίμασης), οι πεντανόστιμες φαρδιές χυλοπίτες “ΑΒ Επιλογή” φτιαγμένες από αγνά σιτηρά και τα περίφημα κρασιά από το ιστορικό Κατώγι Αβέρωφ, υπόσχονται μια γευστική πανδαισία που θα καθηλώσει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Ανακαλύπτουμε, όμως, και την ιστορία του κοτόπουλου “ΑΒ Επιλογή”, που έρχεται από την Ήπειρο και έχει κατακτήσει τις γευστικές κορυφές του κόσμου. Μεγαλώνει σε ορεινές φάρμες της γιαννιώτικης υπαίθρου από διασταύρωση επιλεγμένων φυλών του είδους του, ενώ το καθαρό περιβάλλον της ευρύτερης περιοχής, συμβάλλει στην παραγωγή εξαιρετικής ποιότητας κρέατος. Η εκτροφή του διαρκεί πάνω από 50 ημέρες και, έτσι, έχει περισσότερο χρόνο για να αναπτυχθεί πλήρως. Όλο αυτό το διάστημα τρέφεται αποκλειστικά με φυτικές τροφές, πλούσιες σε καλαμπόκι, που του χαρίζουν το ιδιαίτερο χρώμα του. Ο τρόπος εκτροφής και η συγκεκριμένη φυλή το διαφοροποιούν γευστικά και θρεπτικά.

Καθόλου τυχαία, λοιπόν, απέσπασε την υψηλότερη διάκριση – 3 αστέρια – του Βραβείου Ανώτερης Γεύσης 2018, από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας iTQi, αλλά και την προτίμησή σας! Μπορείτε να το απολαύσετε κάνοντας μια επίσκεψη στο κοντινό σας κατάστημα ΑΒ και να προμηθευτείτε αυτό που ικανοποιεί τις δικές σας προσωπικές ανάγκες (Φρέσκο Ελληνικό Συσκευασμένο, Μπούτι Φρέσκο Ελληνικό, Φιλέτο Στήθος Ελληνικό, Φρέσκο Ελληνικό Χύμα).

Δείτε αναλυτικά όλα τα υπέροχα ηπειρώτικα προϊόντα που θα βρείτε στα ράφια του ΑΒ Βασιλόπουλος εδώ. 

Τι περιμένετε; Ανακαλύψτε τα όλα στα ράφια του ΑΒ Βασιλόπουλος!