Μεταφέροντας με τον πιο ουσιαστικό τρόπο μηνύματα υπέρ της υιοθεσίας αδέσποτων ζώων, το #WeAreBetterWithPets Weekend, ένα μοναδικό τριήμερο γεμάτο δραστηριότητες για σκύλους και τους ιδιοκτήτες τους, πραγματοποιήθηκε από τις 27 έως τις 29 Σεπτεμβρίου από την Costa Navarino και την PURINA®, στο The Westin Resort Costa Navarino. Στόχος της πρωτοβουλίας ήταν η ευαισθητοποίηση του κοινού σε σχέση με τα αδέσποτα και παράλληλα η υιοθεσία των αδέσποτων σκύλων της περιοχής που φιλοξενεί το Navarino Pet Community.

Το τριήμερο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, βοηθώντας πέντε από τα αδέσποτα σκυλάκια να βρουν μόνιμο σπίτι. Παράλληλα, δόθηκε  σε μικρούς και μεγάλους η ευκαιρία να απολαύσουν τη Μεσσηνιακή φύση, με ένα άκρως διασκεδαστικό πρόγραμμα που περιλάμβανε γνωριμία με τα αξιολάτρευτα σκυλάκια του Navarino Pet Community, τεχνικές εκπαίδευσης, βασικές οδηγίες και χρήσιμες συμβουλές για αρμονική συμβίωση με τα κατοικίδιά μας από τους ειδικούς του Ελληνικού Κέντρου Εκπαίδευσης Σκύλων (www.ekes.gr), δραστηριότητες με τα σκυλιά όπως Yoga, πρωινό τρέξιμο «RunWESTIN», βόλτες στην παραλία και πολλά άλλα.

Για κάθε υιοθεσία που θα πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του τριημέρου, η PURINA® προσέφερε τροφή για τους πρώτους 6 μήνες.

Οι υιοθεσίες, φυσικά, συνεχίζονται! Αν επιθυμείτε να προσφέρετε μόνιμη στέγη σε ένα αξιολάτρευτο σκυλάκι, μπορεί να επικοινωνήσετε απευθείας με το Navarino Pet Community στο Facebook και στο Instagram!