Ένας χρόνος πέρασε από την πρώτη ημέρα που τα Pet City άνοιξαν τις πόρτες τους σε όλα τα αδέσποτα ζωάκια που αναζητούν μια οικογένεια για πάντα, με την πρώτη Ημέρα Υιοθεσίας των Pet City να γίνεται πραγματικότητα. Ένα χρόνο μετά συνεχίζουν να είναι δίπλα σε όλες τις φιλοζωικές οργανώσεις, βρίσκοντας με επιτυχία μέσα από τις Ημέρες Υιοθεσίας Pet City πάνω από 100 #foreverhomes σε αδέσποτες τετράποδες μουσούδες.

Η 12η Επετειακή Ημέρα Υιοθεσίας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2023 στο κατάστημα Pet City, Κηφισίας, Τατοίου 161 από τις 12.00 έως τις 15.00. Με την υποστήριξη των Dogs Voice, Save the Strays of Samos, Αλληλεγγύη για τα αδέσποτα – Χαλάνδρι, Φιλοζωικό Σωματείο Κύμης – Αλιβερίου, Σύλλογος Ζωόφιλων Μαραθώνας – Ελπίδα, Φιλοζωική Παρέμβαση Αργυρούπολης – Ελληνικού και Καταφύγιο Σκύλων «Φοβισμένα Αδεσποτάκια Νεάπολης» – Νίκαια, δημιουργούμε όλες τις προϋποθέσεις ώστε τα ζωάκια που υποστηρίζονται από τις συμμετέχουσες φιλοζωικές οργανώσεις να βρουν τον άνθρωπό τους!

Τα Pet City συνεχίζουν όλο αυτό το χρόνο να πραγματώνουν τη δέσμευσή τους και να υλοποιούν στην πράξη την Act Pawsi+ive φιλοσοφία της εταιρίας, που αποτελεί έκφραση της συνεχούς δέσμευσής για την ευζωία και την αγάπη όλων των τετράποδων φίλων μας. Από την πρώτη δράση μέχρι και σήμερα πάνω από 100 σκυλάκια που φιλοξενούνταν σε καταφύγια έχουν βρει την ζεστασιά ενός σπιτιού και την αγάπη μιας οικογένειας και η ζωή τους άλλαξε για πάντα χάρη σε όλους τους ανθρώπους που αγκάλιασαν την πρωτοβουλία και άνοιξαν την αγκαλιά και τα σπίτια τους. Με την βοήθεια και την υποστήριξη όλων, το Act Pawsitive γίνεται πραγματικότητα, γιατί κάθε ζωή αξίζει μια ευκαιρία στην αγάπη.

Σημαντικός αρωγός στην 12η Ημέρα Υιοθεσίας των Pet City και η PURINA® υποστηρίζοντας το σκοπό πως η ζωή μας είναι καλύτερη με τα κατοικίδια, προσφέροντας στους νέους pet parents τροφή PURINA® PRO PLAN και οδοντικά σνακς Dentalife για τους πρώτους μήνες της υιοθεσίας!

Οι Ημέρες Υιοθεσίας από τα Pet City συνεχίζονται, δημιουργώντας μαζί τις δικές σας οικογένειες. Ελάτε να γνωρίσετε τις ιστορίες των παντοτινών σας φίλων και όλοι μαζί να γίνουμε μια αγκαλιά, αλλάζοντας τον μέλλον τους για πάντα.

Σας περιμένουμε!

12η Ημέρα Υιοθεσίας Pet City

Pet City Κηφισιάς, Τατοίου 161

Ώρες: 12:00 – 15:00

Leave a Reply

Your email address will not be published.