Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δεν περίμενε να αντιμετωπίσει τέτοιο περιστατικό την ημέρα του γάμου της με τον Σαμ Ασγκάρι. Όμως ο Τζέισον Αλεξάντερ, πρώην άντρας της με τον οποίο ήταν παντρεμένη για μόνο 55 ώρες, εισέβαλε στην έπαυλη με σκοπό να χαλάσει τον γάμο της Μπρίτνει.

Την επεισοδιακή αυτή στιγμή κατέγραψε ο Τζέισον με κινητό του, καθώς μετέδιδε σε live streaming την στιγμή της εισβολής.
Προσπάθησε να μπει στο σπίτι από το πίσω μέρος, μέσα από μονοπάτια και πλαγιές μέχρι που το κατάφερε σκαρφαλώνοντας ένα φράχτη, μέχρι που οι φρουροί ασφαλείας της Μπρίτνει τον σταματήσαν. Συνελήφθη από την αστυνομία και κατηγορήθηκε για καταπάτηση και βανδαλισμό.

Ο Αλεξάντερ έχει συλληφθεί άλλες 3 φορές μέσα σε 13 μήνες, σύμφωνα με την αστυνομία, καθώς είχε ένταλμα σύλληψης για κλοπή σε άλλη κομητεία. Τον Ιανουάριο του 2021, ήταν υπό αστυνομική επιτήρηση όταν τον έπιασαν να οδηγάει υπό την επήρεια αλκοόλ και τον Αύγουστο όταν παραβίασε τα πρωτόκολλα ασφαλείας στο αεροδρόμιο. Είχε επίσης συλληφθεί για παρενόχληση άγνωστης γυναίκας τον Δεκέμβριο του 2021.

Ο πρώην ομοσπονδιακός εισαγγελέας,  Μάθιου Ρόζενγκαρτ, είπε οτι: «συνεργάζεται προσωπικά με το αστυνομικό τμήμα για να διασφαλίσει ότι ο κ. Αλεξάντερ θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον νόμο και τις κυρώσεις που προβλέπονται.

«Ο Τζέισον Αλεξάντερ τέθηκε υπό κράτηση και συνελήφθη. Εκφράζω τις ευχαριστίες μου στο τμήμα του σερίφη της κομητείας Ventura για την άμεση ανταπόκριση και την καλή δουλειά τους».

Ο ίδιος ο Αλεξάντερ ισχυρίστηκε πως η Μπρίτνει τον κάλεσε στο γάμο αλλά παραδέχτηκε πως πήγε για να διαλύσει τον γάμο της πρώην του. Όπως είπε και στο προσωπικό ασφαλείας μόλις μπήκε στον χώρο «Είμαι ο Τζέισον Αλεξάντερ. Ο πρώτος σύζυγος. Είμαι εδώ για να καταστρέψω τον γάμο».

Μετά την σύλληψή του, η μέρα του λαμπερού γάμου συνεχίστηκε κανονικα και το ζευγάρι είναι πλέον ενωμένο με τα δεσμά του γάμου.