Το Matsuhisa Athens, ο αγαπημένος μας προσδιορισμός για fusion ιαπωνική κουζίνα εκεί που σκάει το κύμα, επιστρέφει! Από την Πέμπτη 28 Μαΐου 2020 θα μπορούμε να επισκεφτούμε το Astir Beach στην Αθηναϊκή Ριβιέρα και να καθίσουμε στα τραπέζια του Matsuhisa. Θα απολαύσουμε με ασφάλεια τις γεύσεις της κουζίνας του σεφ Nobu και θα ζήσουμε την πρώτη μας καλοκαιρινή γαστρονομική εμπειρία.

Μένουμε ασφαλείς και απολαμβάνουμε τις εκλεπτυσμένες γεύσεις του Matsuhisa Athens

To Matsuhisa Athens έχει φροντίσει για την ασφάλεια όλων και προετοιμάζει καταλλήλως τη μεγάλη του επιστροφή. Στον χώρο του Matsuhisa εφαρμόζονται αυστηρά πρακτικές απολύμανσης, υγιεινής και χωροταξικής οριοθέτησης, όπως έχουν οριστεί από τις αρμόδιες αρχές.

Ειδικό προσωπικό θα φροντίζει να διατηρούνται, καθόλη τη διάρκεια λειτουργίας, οι κανόνες υγιεινής και οι αποστάσεις ασφαλείας ανάμεσα στα τραπέζια.

Το εστιατόριο έχει επίσης ενισχύσει τα πρωτόκολλα καθαριότητας με επιπρόσθετες ενέργειες απολύμανσης και καθαρισμού και σε συνεργασία με εξειδικευμένο συνεργείο, μια ημέρα πριν από την έναρξη λειτουργίας, θα πραγματοποιηθεί ειδική απολύμανση.

Matsuhisa Athens

Μοναδικές γεύσεις και εμπειρία υψηλής γαστρονομίας δίπλα στην θάλασσα

Το Matsuhisa Athens βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα μακρυά από την ακτή, στο Astir Beach. Από την βεράντα του, μπορεί ο καθένας να απολαύσει όχι μόνο την μαγευτική θεά αλλά και το exclusive menu του Executive Chef  Τόνυ Βρατσάνου και του Head Chef της ζεστής κουζίνας, Θωμά Κουράκου. Το ιδανικό menu για τους λάτρεις της high-end γαστρονομίας.

Μπορείτε να απολαύσετε μερικά από τα καλύτερα πιάτα της ιαπωνικής κουζίνας με την υπογραφή του παγκοσμίου φήμης σεφ Nobu. Εάν είναι η πρώτη σας φορά στο εστιατόριο, μπορείτε να επιλέξετε από το μενού το Omakase, που σημαίνει «στα χέρια του σεφ» ώστε με 68€ να γευτείτε την ουσία της κουζίνας του Matsuhisa.

Όσο για το ποτό που θα συνοδεύσει την βραδιά, το Matsuhisa έχει φροντίσει να είναι και αυτό αξεπέραστο.  Το Umi Bar, το πρώτο bar διεθνώς με την υπογραφή του Matsuhisa, θα μαγνητίσει του φίλους των signature cocktails και premium spirits, μέσα από μια ελκυστική λίστα που έχει επιμεληθεί ειδικά ο Bar Manager Χάρης Γεωργόπουλος.

Για ένα ακόμα καλοκαίρι, θα ζήσουμε υπέροχες βραδιές στο μαγευτικό κόλπο του Αστέρα. Το κομψό περιβάλλον του Matsuhisa Athens θα προσφέρει πλούσιες γευστικές εμπειρίες και αξέχαστες στιγμές, με φόντο την καθηλωτική ομορφιά του Σαρωνικού Κόλπου. Από την Πέμπτη Μαΐου 2020 το Matsuhisa Athens καλωσορίζει τη νέα καλοκαιρινή σεζόν, στον εμβληματικό Αστέρα Βουλιαγμένης.

Το Matsuhisa Athens βρίσκεται στον Αστέρα Βουλιαγμένης, Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τις γεύσεις του Matsuhisa και να διαβάσετε τον κατάλογο εδώ. Για περισσότερα νέα, ακολουθήστε το Matsuhisa στο Facebook & στο Instagram

Matsuhisa Athens