Ποιος είπε ότι οι διάσημες κυρίες δεν ξεκατινιάζονται όταν πρέπει; Αυτό έγινε με την Taylor Swift και την Kim Kardashian, που πλέον η διαμάχη μεταξύ τους έχει πάει σε άλλο επίπεδο. Χαμηλό, όπως καταλαβαίνεις.

Όλα ξεκίνησαν με το τραγούδι του Kanye West, Famous, στο οποίο υπάρχει μέσα ο στίχος “Νομίζω πως εγώ κι η Taylor κάνουμε ακόμη σεξ, έκανα αυτή τη σκύλα διάσημη”. Μια ατάκα εντελώς προσβλητική και η οποία πυροδότησε τις ήδη κακές σχέσεις που είχαν οι δυο τους. Μόλις το τραγούδι κυκλοφόρησε, η τραγουδίστρια δήλωνε παντού ότι δεν εγκρίθηκε ποτέ απ’την ίδια και πως είχε προειδοποιήσει τον Kanye να μην το βγάλει.

Όπως είχε δηλώσει εκπρόσωπος της: “Ο Kanye δεν τηλεφώνησε για έγκριση αλλά για να ζητήσει στην Taylor να ποστάρει το τραγούδι στο λογαριασμό της στο Twitter”, ενώ πρόσθεσε ότι η τραγουδίστρια δεν είχε ιδέα για τον στίχο.

Και κάπως έτσι ξεκινούν όλα κι εμείς τρώμε ποπ κορν…

Ο Kanye σε δημοσίευση του στο twitter τον Φεβρουάριο, έγραψε ότι η Taylor όχι μόνο ήξερε για το τραγούδι, αλλά το λάτρεψε κιόλας.

Τον σύζυγο της εννοείται ότι υπερασπίστηκε η Kim Kardashian, η οποία σε συνέντευξη της είπε μεταξύ άλλων: “Το ενέκρινε πλήρως. Ήξερε ακριβώς αυτό που θα έβγαινε. Ξαφνικά θέλησε να το παίξει πως δεν το γνώριζε. Ορκίζομαι, ο άντρας μου δίνει τόση σημασία σε τέτοια και ακολούθησε το πρωτόκολλο και κάλεσε για να πάρει την άδεια”.

Και φυσικά τα πράγματα δεν έμειναν εδώ.

Η σειρά ήταν της Taylor που έπρεπε να απαντήσει σε όσα την κατηγορούσαν, η οποία δεν αρνήθηκε την επικοινωνία με τον Kanye, αλλά συνέχιζε να υποστηρίζει ότι δεν ήξερε τίποτα για τον επίμαχο στίχο. Το τραγούδι μάλιστα, πρόσθεσε, το άκουσε για πρώτη φορά όπως όλος ο κόσμος όταν κυκλοφόρησε.

Και εδώ ξεκινάει το καλό. Η Kim, προφανώς δεν ήθελε να βάλει ένα τέρμα σε αυτή την κόντρα, και έριξε περισσότερο λάδι στην φωτιά, δημοσιεύοντας στο snapchat ένα βίντεο που καίει την Taylor. Σε αυτό, ακούγεται η φωνή της τραγουδίστριας να συνομιλεί με τον Kanye και να δηλώνει ότι όχι μόνο της αρέσει το τραγούδι, αλλά το λατρεύει κιόλας. Μάλιστα σε ένα απόσπασμα του βίντεο, η Taylor λέει το εξής επικό: “Ευχαριστώ! Στ’ αλήθεια το εκτιμώ. Αλλά πρέπει να πεις την ιστορία όπως συνέβη και όπως την βίωσες. Σαν να μην ήξερες πραγματικά ποια ήμουν πριν. Δεν έχει σημασία αν έχω πουλήσει 7 εκατομμύρια δίσκους πριν το κάνεις όλο αυτό, το οποίο όντως ισχύει. Δεν ήξερες ποια είμαι πριν από αυτό”.

Ένα δείγμα, είναι το παρακάτω. Τα υπόλοιπα δες τα ΕΔΩ.

Η απάντηση της Taylor δεν άργησε να έρθει, φυσικά. Μέσω του instagram, δημοσίευσε μια φωτογραφία με την οποία εξηγεί ότι όλο αυτό είναι ένα ψέμα. Ιδού:

That moment when Kanye West secretly records your phone call, then Kim posts it on the Internet.

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on