Μπορεί οι άντρες να προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι σχολαστικοί με την καθαριότητα και την προσωπική τους περιποίηση αλλά η στατιστική άλλα λέει… Σύμφωνα με τα αποτελέσματα μιας έρευνας που πραγματοποιήθηκε απ’ το OnBuy, ένα online κατάστημα με έδρα στην Βρετανία, το διόλου ευκαταφρόνητο ποσοστό του 22% του ανδρικού πληθυσμού παραδέχτηκε ότι δεν αλλάζει καθημερινά εσώρουχο! Μάλιστα, δεν το κρατούν απλά 2 μέρες συνεχόμενα αλλά… 5!

Συγκεκριμένα, από τους 2,790 ανθρώπους που έλαβαν συμμετοχή το 22% των αντρών δήλωσε ότι όχι μόνο δεν αλλάζει σλιπάκι καθημερινά, αλλά το φοράει και για…5 μέρες πριν το πλύνει. Βέβαια, το αντίστοιχο ποσοστό των γυναικών που κάνουν το ίδιο ήταν επίσης αξιοσημείωτο στο 18%!

Η έρευνα έδειξε επίσης ότι περίπου το 25% των ανδρών αποφασίζουν να πλύνουν το ρούχο ή το εσώρουχο τους μόνο όταν υπάρχει κακή οσμή!

Το χειρότερο; Το 76% από αυτούς παραδέχτηκε ότι γυρίζουν τα εσώρουχά τους ανάποδα και τα φορούν με αυτόν τον τρόπο για να είναι πιο «καθαρά»!

Τέλος, μάθαμε ακόμη ότι το 13% των ανδρών και το 4% των γυναικών κρατούν τα παλιά τους εσώρουχα παραπάνω από 3 χρόνια αντί να τα αντικαθιστούν.

Leave a Reply

Your email address will not be published.