Είναι βράδυ, έχεις ξαπλώσει και μιλάς στο messenger/viber/whatsapp ή χαζεύεις τα social media και ξαφνικά χωρίς να το καταλάβεις αποκοιμιέσαι με το κινητό να βρίσκεται ακριβώς δίπλα σου. Μεγάλο λάθος, ειδικά αν βρίσκεται κατά την διάρκεια της νύχτας στην φόρτιση. Ίσως βέβαια μετά από αυτή την είδηση να μην το αφήσεις ποτέ ξανά στο κρεβάτι.

Το Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Υόρκης, δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες στο twitter προκειμένου να προειδοποιήσουν τους πολίτες ότι όταν αφήνουν το κινητό ανάμεσα σε μαξιλάρια και σεντόνια, είναι ένα βήμα πριν την δημιουργία πυρκαγιάς!

Το περιεχόμενο των φωτογραφίων απεικόνιζε μαξιλάρια που κατέληξαν με τρύπες εξαιτίας της φωτιάς που προκάλεσε το υπερθερμασμένο κινητό. Σοκαριστικό, η αλήθεια είναι.

Αν θες πάντως να έχεις το κινητό κάπου κοντά σου -για να απαντήσεις και γρήγορα στο μήνυμα που σου έστειλαν- τότε απλά άφησε το στο κομοδίνο δίπλα σου, γιατί μόνο έτσι η θερμότητα διαλύεται. Οι συσκευές χρειάζονται να παίρνουν τον αέρα τους, επομένως μακριά από σεντόνια, παπλώματα και μαξιλάρια.

Δες τις φωτογραφίες:

κινητο

 

κινητό1

 

κινητό2