Πέντε δυναμικές γυναίκες μας απαντούν, αντιπροσωπεύοντας τη νέα καμπάνια της DKNY “Today I feel”

Η νέα φθινοπωρινή καμπάνια της DKNY έχει τον τίτλο “TODAY I FEEL” και μας καλεί να νιώσουμε…o εαυτός μας! Η αυτοέκφραση ξεκινά με το να νιώθουμε κάθε συναίσθημα – το καλό, το κακό, το απερίγραπτο – και μεγιστοποιείται με την εμπειρία. Η DKNY μέσα από το δημιουργικό της καμπάνιας “TODAY I FEEL”, μας προτρέπει να απαντήσουμε ειλικρινά στο ερώτημα του πώς αισθανόμαστε σήμερα.

Σε συνεργασία με τον Οργανισμό Ψυχικής Υγείας (NAMI – National Alliance on Mental Illness), σχεδιάστηκε ένα μοναδικό custom  “TODAY I FEEL” sweatshirt  που καλεί μία ομάδα νέων ambassadors παγκοσμίως να “φωνάξουν” τη ρευστότητα των συναισθημάτων τους, μέσω ενός συνεχή αγώνα για την αυτοέκφραση στην Παγκόσμια Ημέρα για την Ψυχική Υγεία, αλλά και κάθε ημέρα. H DKNY, προς τιμήν της συνεργασίας της με το @namicommunicate, προέβη σε μια σημαντική δωρεά για να βοηθήσει στην παροχή ενός δικτύου υποστήριξης και πόρων σε εθνικό επίπεδο για όσους έχουν ανάγκη.

 

Τη  Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, ανήμερα της ημέρας για την Ψυχική Υγεία, το hashtag #IFeelDKNY πραγματοποίησε το ταξίδι του ανά τον κόσμο, εμπνέοντάς μας να “φωνάξουμε προς τα έξω” αυτό που πραγματικά αισθανόμαστε!

Η DKNY GREECE, αποτέλεσε κομμάτι αυτής της global προσπάθειας, οργανώνοντας στην Ελλάδα το αντίστοιχο activation. Πρεσβευτές στη χώρα μας, αποτέλεσαν η τραγουδίστρια Natasha Kay, η ηθοποιός Ιφιγένεια Τζόλα και οι fashion creators Μαρίζα ΜπαϊρακτάρηJanna Sireac & Μαρία Παπαγεωργίου οι οποίες πρόβαλλαν με υπερηφάνεια τα συναισθήματά τους επάνω στα DKNY custom sweatshirts τους.

 

Η ταλαντούχα Natasha Kay νιώθει «ELECTRIC» και το αποτύπωσε επάνω στο φούτερ της ώστε να θυμίζει στον εαυτό της κάθε ημέρα, πως ακόμη και όταν δεν είναι στα καλύτερά της, το πάθος για τη δημιουργία και τη μουσική είναι πάντα εκεί για αυτήν.

Embedded asset via IG: https://www.instagram.com/p/CjiCvHsINRK/

Η αγαπημένη ηθοποιός Ιφιγένεια Τζόλα νιώθει «ICONIC» προβάλλοντας αυτοπεποίθηση η οποία βγαίνει και προς τα έξω καθημερινά, καθώς αποτελεί ένα από τα χαρακτηριστικά της.

Embedded asset via IG: https://www.instagram.com/p/CjihcYIMP-B/

H εντυπωσιακή digital creator & μαμά Μαρίζα Μπαϊρακτάρη νιώθει «HEARD» καθώς έχει φτιάξει τον κόσμο γύρω της ώστε να μπορεί να είναι ο εαυτός της, να νιώθει ότι «ακούγονται» τα θέλω της στο περιβάλλον της και μέσω αυτού να επιτυγχάνει τα όνειρα και τις επιθυμίες της.

Embedded asset via IG: https://www.instagram.com/p/CjiNxruNKs8/

Η digital creator Janna Sireac, με το μοναδικό & ιδιαίτερό της στιλ νιώθει «REAL». Αληθινή και δυναμική η Janna μέσω της αγάπης της για τη μόδα, θέλει να φορά αυτό ακριβώς που αισθάνεται και την κάνει να νιώθει ο πραγματικός εαυτός της.

Embedded Video asset via ΤΙΚ ΤΟΚ: https://www.tiktok.com/@jannasireac/video/7152906876072512773?is_copy_url=1&is_from_webapp=v1

Τέλος, η digital creator Μαρία Παπαγεωργίου, μία έντονη και μοναδική γυναίκα που αγαπά τη μόδα, το καλοκαίρι, το φαγητό και τα όμορφα τοπία νιώθει «FEARLESS». Δηλώνει ότι κάποιες μέρες  αισθάνεται χαρούμενη, κάποιες μέρες όχι και τόσο, αλλά της αρέσει αυτό που φοράει να δείχνει πάντα ότι είναι έτοιμη για όλα!

Embedded Video asset via ΤΙΚ ΤΟΚ: https://www.tiktok.com/@mariaofgreece/video/7152939382306114822?is_copy_url=1&is_from_webapp=v1

Η DKNY μέσα από το δημιουργικό της καμπάνιας TODAY I FEEL”, μας προτρέπει να απαντήσουμε ειλικρινά στο ερώτημα του πως αισθανόμαστε σήμερα ενθαρρύνοντάς μας να εκφράσουμε κάθε πτυχή του εαυτού μας με τον τρόπο που ντυνόμαστε.

Εσύ πως νιώθεις σήμερα;

Η νέα συλλογή της DKNY είναι διαθέσιμη στο DKNY Store (τηλ. 211 10 88 122) στον ισόγειο χώρο του Golden Hall, καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.