Η 3αλφα, η ελληνική εταιρεία με την εμπειρία χρόνων, επιλέγει και επεξεργάζεται μοναδικές ποικιλίες από διάφορα μέρη του κόσμου προκειμένου να προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας στους καταναλωτές της. Πρόκειται για τα αρωματικά ρύζια της σειράς «Γεύσεις του Κόσμου» που μας συστήνονται με μοντέρνες συσκευασίες και γήινες ματ αποχρώσεις με έθνικ στοιχεία.

Από την Ινδία μέχρι την Ιταλία και από την Ταϊλάνδη μέχρι την Αμερική, κάθε ποικιλία κρύβει μέσα της την κουλτούρα και τον πολιτισμό ενός ολόκληρου λαού. Οι Γεύσεις του Κόσμου της 3αλφα, «προσγειώνονται» στο τραπέζι μας δίνοντάς μας την ευκαιρία να ταξιδέψουμε με τον ουρανίσκο μας σε χώρες μακρινές αγκαλιάζοντας τόπους, ανθρώπους και εμπειρίες.

Το Jasmine είναι μακρύκοκκο ρύζι που καλλιεργείται στην Ταϊλάνδη και έχει χαρακτηριστικό άρωμα εξαιτίας του εδάφους που φύεται. Το Basmati καλλιεργείται στα υψηλά οροπέδια του PENJAB της Ινδίας και ήταν το αγαπημένο των Μαχαραγιάδων. Το Risotto προέρχεται από εκλεκτή ποικιλία μεσόσπερμου ρυζιού Carnaroli που καλλιεργείται στους εύφορους ορυζώνες της Ιταλίας. Το Parboiled με Wild Rice είναι μίγμα του Άγριου Ρυζιού που καλλιεργείται στις λίμνες της Βόρειας Αμερικής με το ελληνικό ρύζι Parboiled. Το Basmati με Wild Rice είναι μίγμα του Άγριου Ρυζιού που καλλιεργείται επίσης στις λίμνες της Βόρειας Αμερικής με το αρωματικό Ρύζι Basmati Ινδίας.