Πολλές είναι οι celebrities στο εξωτερικό που τα τελευταία χρόνια υιοθέτησαν τη Face Yoga, προκειμένου να καταφέρουν να γυρίσουν μερικά χρόνια πίσω το ρολόι. Στην Ελλάδα αποτελεί μια σχετικά νέα μέθοδο. Μπορεί να εγγυηθεί όμως εξαιρετικά αποτελέσματα αν εφαρμοστεί με συνέπεια. Τα πρώτα σημάδια γήρανσης και οι επίμονες ρυτίδες οδηγούν συχνά, κυρίως τις γυναίκες, σε δραστικές επεμβατικές μεθόδους. Οι αισθητικές επεμβάσεις υπόσχονται γρήγορα αποτελέσματα. Παρόλα αυτά δεν απευθύνονται σε όλους και συνοδεύονται στις περισσότερες περιπτώσεις από υψηλό κόστος. Η Face Yoga εναλλακτικά αποτελεί έναν απόλυτα φυσικό τρόπο και γι’ αυτό έχει αποκτήσει φανατικούς “πιστούς” σε όλο τον κόσμο. Ο λόγος είναι απλός! Σε διάστημα 6-8 εβδομάδων μπορεί να βελτιώσει αισθητά το πρόσωπο και το λαιμό μέσα από μια σειρά τεχνικών και ασκήσεων.

Όταν όμως γίνεται λόγος για τη Face Yoga στην Ελλάδα, συνειρμικά η σκέψη μεταβαίνει σε ένα και μόνο άτομο που φαίνεται να κατέχει τα “κρυμμένα” μυστικά της εν λόγω τεχνικής. Η Αρετή Καφαντάρη, δημιουργός της μεθόδου Face Yoga for all, είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να μας βοηθήσει να δρέψουμε τους “καρπούς” αυτής της φυσικής τεχνικής  αντιγήρανσης και να αισθανθούμε νεότεροι και πιο υγιείς.

Δείτε το πρόσωπό σας να αλλάζει σε 28 ημέρες

Η Αρετή Καφαντάρη εργάστηκε στο marketing για μεγάλες εταιρείες καλλυντικών. Μετά από 18 χρόνια γεμάτα εμπειρία στον χώρο αποφάσισε να ακολουθήσει το όνειρό της. Σπούδασε διατροφολογία και εκπαιδεύτηκε στην Face Yoga, τον βελονισμό και σε άλλες τεχνικές στο εξωτερικό. Η ίδια γνωρίζει ότι η ομορφιά δεν είναι μόνο η κρέμα που βάζουμε στο πρόσωπό μας. Η διατροφή αλλά και οι ασκήσεις παίζουν καταλυτικό ρόλο για την εικόνα που θα έχουμε μεγαλώνοντας. Κάπως έτσι δημιούργησε τη μέθοδο Face Yoga for all!, την οποία μοιράζεται με όλους εμάς μέσα από ειδικά μελετημένα προγράμματα 28 ημερών. Μια επίσκεψη στο www.faceyogaforall.gr είναι το πρώτο βήμα για να πούμε αντίο σε ρυτίδες, κύκλους κάτω από τα μάτια, χαλάρωση στα μάγουλα, διπλοσάγονο, χαλάρωση στις ρινοπαρειακές και να αλλάξουμε το πρόσωπό μας με τον πιο φυσικό τρόπο.

Συνεδρίες Face Yoga με την Αρετή Καφαντάρη

Η ιδιαιτερότητα της Face Yoga είναι ότι αντιμετωπίζει με μοναδικό τρόπο το κάθε πρόσωπο. Η Αρετή Καφαντάρη, η ειδικός που έφερε την Face Yoga στην Ελλάδα, προσφέρει λύσεις για τα μάτια, το στόμα, το λαιμό και το πηγούνι ανάλογα με τις εξατομικευμένες ανάγκες, μέσα από αναλυτικά video ασκήσεων και καθημερινά προγράμματα με σαφείς οδηγίες. Η ίδια μίλησε στο That’s Life και μας εξήγησε ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε για να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα κατά τη διάρκεια της συνεδρίας μας μαζί της!

Βήμα 1 

Καθαρό πρόσωπο
Για να έχουμε ένα σωστό αποτέλεσμα τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά το πέρας της συνεδρίας μας, θα πρέπει να έχουμε φροντίσει να έχουμε μια καθαρή βάση.

Βήμα 2

Ενυδάτωση
Κατά της διάρκεια της συνεδρίας θα χρειαστεί να ενυδατώσουμε το πρόσωπό μας. Επιλέγουμε το προϊόν ενυδάτωσης που εμπιστευόμαστε και το έχουμε κοντά μας.

Βήμα 3

Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου!
Το να μπορούμε να δούμε τις ασκήσεις στο πρόσωπό μας κατά τη διάρκεια της συνεδρίας είναι πολύ σημαντικό. Έχουμε έναν καθρέφτη κοντά μας.

Βήμα 4

Me time!

Ο χρόνος που αφιερώνουμε στον εαυτό μας είναι ελάχιστος, γι’ αυτό και είναι τόσο πολύτιμος. Με τη βοήθεια της Αρετής Καφαντάρη, αφοσιωνόμαστε σε μας και προσφέρουμε στον εαυτό μας λίγες στιγμές χαλάρωσης.

Βήμα 5

Σύνδεση
Μπαίνουμε στο www.faceyogaforall.gr και απολαμβάνουμε την ευεργετική επίδραση της Face Yoga με την καθοδήγηση της Αρετής!