Όπως είπαμε και χθες, το πολύκροτο διαζύγιο θα βγάλει στην επιφάνεια πολλές λεπτομέρειες απ’την ζωή των Brangelina. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, στο σπίτι τους υπήρχε αναρχία και χάος ενώ η είδηση που σόκαρε το κοινό, ήταν η κακοποίση των παιδιών απ’τον ηθοποιό κατά την διάρκεια ταξιδιού. Το θέμα βέβαια πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις αφού ενδέχεται να εμπλακεί και το FBI.

Συγκεκριμένα η εκπρόσωπος του FBI Laura Eimiller, αναφέρει στο Sky News ότι ο οργανισμός αξιολογεί αν πρέπει να ανοίξει έρευνα σε ομοσπονδιακό επίπεδο όσον αφορά την βιαιότητα του Brad Pitt προς τα παιδιά. Επιπλέον πολλά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο ηθοποιός ερευνάται από τον οργανισμό παιδικής πρόνοιας.

brad

Ωστόσο η αστυνομία του Los Angeles ξεκαθάρισε ότι o Pitt δεν ερευνάται από τις αστυνομικές αρχές, με εκπρόσωπο τους να δηλώνει: “Δεν έχουμε ενημερωθεί για καμία καταγγελία που να εμπίπτει στη δικαιοδοσία μας“.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής δεν έχει βγει κάποιος εκπρόσωπος της οικογένειας να διαψεύσει όλα αυτά που έχουν δημοσιευτεί, κάτι που σημαίνει ότι ειδικά το γεγονός που έλαβε χώρα στον αέρα του ταξιδιού συνέβη. Τέλος, το ΤΜΖ έγραψε ότι και οι δύο έχουν δώσει ξεχωριστές συνεντεύξεις στους αρμόδιους, ενώ αναμένεται το ίδιο να γίνει τις επόμενες ώρες και με τα παιδιά.