Αυτό το καλοκαίρι το Kidom του Allou! Fun Park ντύνεται στα μπλε και υποδέχεται τα ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ, τα μικρά, αξιαγάπητα πλασματάκια που εδώ και χρόνια ξετρελαίνουν μικρούς και μεγάλους με τις περιπέτειές τους.

Τα Στρουμφ εκτός από αγαπημένοι παιδικοί ήρωες που μοιράζουν απλόχερα χαρά και καλοσύνη, έχουν και μια πολύ σημαντική αποστολή!

Ως περήφανοι πρεσβευτές των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των Ηνωμένων Εθνών έχουν σκοπό να ενημερώσουν και να ευαισθητοποιήσουν τα παιδιά, τους νέους αλλά και τους ενήλικες για την προστασία του περιβάλλοντος, δίνοντας έτσι τη δική τους στρουμφοεκδοχή στην έννοια της φράσης «Προστάτεψε κι εσύ τον Μπλε Πλανήτη σου!»

Με βασικό μήνυμα ένα καλύτερο πλανήτη, τα Στρουμφάκια και το Kidom προσκαλούν μικρούς και μεγάλους από 25 Ιουνίου έως 18 Σεπτεμβρίου σε μια μεγάλη ΣτρουμφοΓιορτή γεμάτη δράσεις για το περιβάλλον, υπέροχες στρουμφοκατασκευές και πολύ παιχνίδι!

Το Στρουμφοχωριό στήνεται στο Playland του Kidom, τον υπέροχο, καταπράσινο και δροσερό χώρο του Kidom, και υποδέχεται τα παιδιά κάθε ηλικίας σε αγαπημένες στρουμφοδράσεις για ένα καλύτερο πλανήτη.

Αγαπάμε τη φύση, μαθαίνουμε να φυτεύουμε και πρασινίζουμε το περιβάλλον. Γιατί η αλλαγή θα ξεκινήσει από εμάς…

Αγαπάμε τη θάλασσα, καθαρίζουμε την αγαπημένη μας παραλία, μαθαίνουμε για την ανακύκλωση και σεβόμαστε το θαλάσσιο περιβάλλον. Η Ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ, με όραμα το βιώσιμο μέλλον και  υψηλό αίσθημα περιβαλλοντικής και κοινωνικής ευθύνης,  είναι κοντά μας και επιβραβεύει όλα τα παιδιά της δράση με το Πράσινο Πιστοποιητικό Στρουμφοανακυκλωτή!

Ενημερωνόμαστε για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, βλέπουμε από κοντά πως παράγεται η αιολική ενέργεια και πως λειτουργούν τα φωτοβολταϊκά, ενώ μαθαίνουμε πως μπορούμε να συμβάλλουμε όλοι στην πράσινη ανάπτυξη.

Και φυσικά,  facepainting, ζωγραφική,  φύλλα δραστηριοτήτων, χειροτεχνίες και κατασκευές περιμένουν τους μικρούς μας φίλους να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές και να χαρούν ατελείωτο παιχνίδι στο πάρκο.

ΣτρουμφοΓιορτή χωρίς οικοδεσπότες όμως δε γίνεται! Έτσι, η Στρουμφίτα, ο Μπαμπαστρούμφ και αγαπημένα Στρουμφ θα περιμένουν μικρούς και μεγάλους επιλεγμένα Σαββατοκύριακα να τους  γνωρίσουν από κοντά και να βγάλουν πολλές…μπλε φωτογραφίες!

Επισκεφθείτε το Στρουμφομουσείο στο Kidom και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για την ιστορία των Στρουμφ. Πότε και ποιος εμπνεύστηκε τα Στρουμφάκια; Ποια αγαπήθηκαν από τα παιδιά και ποια έγιναν γνωστά σε ολόκληρο τον κόσμο;

Όλα τα παιδιά θα φύγουν από το Kidom στρουμφοχαρούμενα, με πολλές γνώσεις και ένα στρουμφοδώρο!

Ελάτε να τα δείτε όλα μπλε στο Kidom του Allou! Fun Park!

Από 25 Ιουνίου έως και 18 Σεπτεμβρίου ενθαρρύνουμε τα παιδιά μας να ακολουθήσουν το παράδειγμα των Στρουμφ και να μάθουμε πως να φροντίζουμε όλοι μαζί τον “μπλε” πλανήτη μας.

Η διασκέδαση στο παραμυθένιο Kidom ολοκληρώνεται με πολύ παιχνίδι στον ολοκαίνουριο παιχνιδότοπο PlayLand με τεράστια φουσκωτά, το μεγαλύτερο και ομορφότερο Carousel της Αθήνας, το τρενάκι Mini Big Apple, τα ιπτάμενα ελεφαντάκια Bongo, τον πύργο Youpi Tower, τα βαρκάκια Bloom – Bloom, και σε πολλά ακόμα παιχνίδια!

 

Το αναλυτικό πρόγραμμα για τις εμφανίσεις των ηρώων θα το βρείτε στο www.allou.gr