Έχουν περάσει επτά χρόνια προβολών και side events γύρω από τα extreme sports και το Flow Film Fest συνεχίζει ακάθεκτο!

Έτσι και φέτος οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα υπερθέαμα προβολών στην 4Κ οθόνη του Flow, με τις κορυφαίες ταινίες του πλανήτη γύρω από τα extreme sports να τα… σπάνε!

1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τι θα δούμε;

 5 κινηματογραφικές πρεμιέρες, 2 film projects γυρισμένα αποκλειστικά στην Ελλάδα και ο γνωστός διαγωνισμός για ταινίες μικρού μήκους Ελλήνων κινηματογραφιστών “The Thing About Shorts”, θα καθηλώσουν τον θεατή.

Φέτος όμως, το Flow Festival έχει και νέους στόχους. Η ευαισθητοποίηση όμως των θεατών γύρω από την προστασία του περιβάλλοντος είναι ένας από αυτούς , μιας και είναι απαραίτητη η διαβίωσή του για να απολαύσουμε τα extreme sports στο βουνό και την θάλασσα! Στο πλαίσιο αυτό έχουν ενταχθεί και παρουσιάζονται δράσεις (recycle, reduce, reuse), οι οποίες θα φιλοξενηθούν σε μια νέα αίθουσα που θα ανοίξει για το κοινό, ενώ θα γίνει και προβολή της βραβευμένης ταινίας “A Plastic Ocean”


Τι άλλο θα δούμε στο Flow;

Βoardsports σε μια ολοκληρωμένη γκάμα, που θα φιλοξενείται και φέτος στο φουαγιέ της εκδήλωσης, απίστευτα δώρα για το κοινό θα κληρωθούν από τους υποστηρικτές του Flow αλλά και Cocktail bar με διάσημους djs της Ελληνικής clubland! Εννοείται πώς θα υπάρχει και after movie party!

3

Που θα πάω για να απολαύσω το Flow Film Fest;

Το Flow Film Fest θα διοργανωθεί στις 2 Δεκεμβρίου (02/12) στο Αμφιθέατρο του ΑΕΙ Πειραιώς και στις 9 Δεκεμβρίου (09/12) στην Αποθήκη Δέλτα Λιμάνι στην Θεσσαλονίκη!

2

Εισιτήρια από που παίρνω;

TICKETS – ΑΘΗΝΑ

Students 8€, Early Bird 10€, Presale 12€, Door 15€

www.tickethour.com Τηλεφωνικό κέντρο 2108938111

Δίκτυο Καταστημάτων Γερμανός / Καταστήματα Cosmote

TICKETS – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Students 8€, EarlyBird:10€, Presale 12€, Door 15€

www.viva.gr/tickets Τηλεφωνικό κέντρο VIVA 13855

Περισσότερες πληροφορίες:

FACEBOOK EVENT PAGE WWW.FLOWFEST.GR