Τo Allou! Fun Park, το μεγαλύτερο πάρκο ψυχαγωγίας στην Ελλάδα, υποδέχεται το Halloween για τρίτη συνεχόμενη χρονιά προσφέροντας δυνατές συγκινήσεις, τρόμο κι ανατριχίλα σε όλους τους επισκέπτες.

Τα Freaky Weekends επιστρέφουν στο Allou! και ο τρόμος παραμονεύει σε κάθε γωνία του πάρκου. Έντονη διακόσμηση με κολοκύθες, άχυρα, φέρετρα, σκελετούς, σκιάχτρα σε συνδυασμό με καπνούς κι απόκοσμη μουσική δημιουργούν και φέτος ένα μοναδικό κινηματογραφικό σκηνικό. Το Allou! Fun Park μεταμορφώνεται εξολοκλήρου και γίνεται το πιο αυθεντικό και spooky Halloween venue της πόλης!

Freaky Weekends @Allou! Fun Park… Be afraid… Be very afraid…

Ζόμπι και τρομακτικές Halloween φιγούρες βγαίνουν από τα σκοτάδια, κυκλοφορούν ελεύθερα στο πάρκο κι ανεβαίνουν στα παιχνίδια, σκορπώντας ανατριχίλα στους επισκέπτες όλα τα Σαββατοκύριακα του Οκτωβρίου έως και την 1η Νοέμβρη.

Το House of Fear AGONY, τα extreme rides και τα παιχνίδια αδρεναλίνης του πάρκου πρωτοστατούν χαρίζοντας και φέτος την απόλυτη εμπειρία τρόμου με πολύ σκοτάδι και εφέ.

Ντυθείτε ζόμπι, βαμπίρ, σκελετοί, σχιζοφρενείς δολοφόνοι, Joker, μάγισσες και ό,τι άλλο θέλετε κι ελάτε να ζήσετε από κοντά το πιο dark Halloween ever!

Φωτογραφηθείτε στα Freaky corners του Allou!, απαθανατίστε την πιο spooky εμπειρία που είχατε ποτέ, και αφεθείτε στα χέρια των έμπειρων make-up artists των ΙΕΚ Δέλτα που θα σας μεταμορφώσουν στην πιο τρομακτική σας εκδοχή!

Για να ξεχάσετε το φόβο σας, δοκιμάστε τα special  Halloween treats με βάση την κολοκύθα και το πιο τρομακτικά απολαυστικό Hot Dog της πόλης.

Η είσοδος προτείνεται σε παιδιά ηλικίας άνω των 12 ετών. Όσοι τρομάζουν εύκολα, να το ξανασκεφτούν! Οι υπόλοιποι περάστε!

Σημείωση: To Allou! Fun Park αξιολογήθηκε από την TÜV HELLAS (TÜV NORD) και έλαβε βεβαίωση Safe Restart για την ασφαλή επαναλειτουργία του και τα μέτρα προστασίας που λαμβάνει στα πλαίσια του Covid-19.

  • Δωρεάν parking τα Σαββατοκύριακα και τις επίσημες αργίες
  • Ωράριο  λειτουργίας:  Δευτέρα – Παρασκευή: 17:00 – 23:00
    Σαββατοκύριακο & Αργίες: 10.00 – 23.30