Αθήνα, 20 Οκτωβρίου 2022 — Το φθινόπωρο είναι εδώ και σιγά σιγά μπαίνουμε στην χειμερινή περίοδο. Έφτασε η ώρα που θα τακτοποιήσουμε την ντουλάπα μας με τα ρούχα της επόμενης σεζόν και θα φρεσκάρουμε την γκαρνταρόμπα μας. Αφήνουμε πίσω αέρινα φορέματα και λινά πουκάμισα  και ετοιμαζόμαστε για ζεστά πουλόβερ, πανωφόρια και κασκόλ τα οποία θα μας συντροφεύσουν για το επόμενο διάστημα.

Τα LG πλυντήρια-στεγνωτήρια αποτελούν μια ολοκληρωμένη λύση για την φροντίδα των ρούχων, καθώς η πλύση και το στέγνωμα γίνονται απλά με το πάτημα ενός κουμπιού, εξοικονομώντας χώρο και χρόνο. Ενσωματώνοντας την τεχνολογία TurboWash™ καθαρίζουν τα ρούχα σε λιγότερο χρόνο από τον συμβατικό κύκλο[1], ενώ με την τεχνολογία Steam™ εξαλείφεται το 99,9%, των αλλεργιογόνων ακάρεων σκόνης[2]. Επιπλέον, μέσω της λειτουργίας «Φροντίδα για τις ζάρες»[3], μειώνονται οι ζάρες στα υφάσματα για γρηγορότερο και ευκολότερο σιδέρωμα.

Έτσι, τα καλοκαιρινά σας ρούχα θα είναι έτοιμα για αποθήκευση σε πολύ λιγότερο χρόνο από αυτόν που υπολογίζατε και θα παραμείνουν καθαρά μέχρι την επόμενη φορά που θα τα χρειαστείτε.

Τη σκυτάλη παίρνουν τα χειμερινά ρούχα και για το φρεσκάρισμα τους δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από το LG Styler. Το καθαρό νερό και η κινούμενη κρεμάστρα που συνδυάζει το σύστημα TrueSteam™, μειώνουν τα αλλεργιογόνα, τις οσμές και τις ζάρες στα υφάσματα. Αυτό ακριβώς που χρειάζονται τα ρούχα όπως κουστούμια και παλτό για να φρεσκαριστούν. Το Styler διαθέτει επίσης πρέσα παντελονιού στην πόρτα της συσκευής, η οποία προσφέρει τέλεια τσάκιση για τα παντελόνια και λιγότερες ζάρες.

Ο κομψός σχεδιασμός του με τον εξωτερικό καθρέφτη που διαθέτει, σας επιτρέπει να δοκιμάζετε τα αγαπημένα σας ρούχα και να αποφασίσετε, ποια πραγματικά θέλετε να κρατήσετε για τη σεζόν που μόλις ξεκίνησε.

Αφεθείτε στα χέρια των οικιακών συσκευών της LG και η αλλαγή της γκαρνταρόμπας θα γίνει παιχνίδι!

[1] Η δοκιμή έγινε από την Intertek και βασίστηκε στο πρότυπο IEC 60456: έκδοση 5.0. Κύκλος TurboWash39 με 5kg IEC σε σύγκριση με τον συμβατικό κύκλο βαμβακερών με την επιλογή TurboWash (F4V9RWP2W έναντι FC1450S2W). Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το περιβάλλον.
[2] Το πρόγραμμα Allergy Care είναι εγκεκριμένο από το BAF (Βρετανικό Ίδρυμα Αλλεργιών) και εξαλείφει τα αλλεργιογόνα ακάρεα σκόνης σε ποσοστό 99,9%.
[3] Η λειτουργία “Φροντίδα για τις ζάρες” διατίθεται προαιρετικά σε 6 προγράμματα