Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ, το πιο Βραβευμένο Ελληνικό Νερό στον Κόσμο, έλαβε δύο νέες Διακρίσεις από τον Διεθνή Θεσμό Ποιότητας AVPA PARIS GOURMET, για το Φυσικό Μεταλλικό Νερό και το Ανθρακούχο ΘΕΟΝΗ. Η διεθνής Πιστοποίηση «AVPA Gourmet Product» αποδίδεται από επιτροπή Ειδικών της Γαστρονομίας και Chefs, σε προϊόντα που ξεχωρίζουν για τη γεύση τους, τη σύνθεσή τους και τη συνολική τους παρουσία. Ένα «AVPA Gourmet Product» διακρίνεται για τη φίνα επίγευσή του που το καθιστά ένα αξιοσημείωτο προϊόν.

Ο Πρόεδρος του Διεθνούς Θεσμού Ποιότητας AVPA, κ. Philippe Juglar, ταξίδεψε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Βατσουνιά της Καρδίτσας προκειμένου να απονείμει ο ίδιος τις δύο πιστοποιήσεις στον Πρόεδρο και Δ/ντα Σύμβουλο του ΘΕΟΝΗ, κ Δημήτρη Τσέλιο, που δήλωσε σχετικά: «Ήταν τιμή μας να υποδεχτούμε στις εγκαταστάσεις μας τον αξιότιμο Πρόεδρο του Διεθνούς Θεσμού Ποιότητας AVPA, κ. Philippe Juglar. Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που το ΘΕΟΝΗ εξακολουθεί να αναγνωρίζεται διεθνώς για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που το διακρίνουν, αναδεινύοντάς το σε ένα Ελληνικό water brand με διεθνή χαρακτήρα».

Με μία ευρεία γκάμα βραβευμένων προϊόντων στο portfolio του, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ, το οποίο διακρίνεται για το pH του με τιμή 8, συνεχίζει δυναμικά τη σταθερά ανοδική πορεία του, τόσο στις προτιμήσεις των καταναλωτών όσο και στις αξιολογήσεις των ανώτατων επαγγελματιών της Γεύσης και της Γαστρονομίας. Αποτελώντας ένα ελληνικό brand με διεθνή χαρακτήρα, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ μετρά πλεόν περισσότερα από 60 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας και Γεύσης.