Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.

Ωραίο το καινούργιο σου Samsung smartphone. Μπορείς όμως να εκμεταλλευτείς στο έπακρον τις δυνατότητές του με τα κατάλληλα αξεσουάρ, τα οποία δεν είναι άλλα από τα νέα Samsung Galaxy Watch4 και τα Galaxy Buds2. Το smartwatch που σου «λύνει τα χέρια» και τα ακουστικά που θα γίνουν ο νέος σου βοηθός.

Εκτός από χρήσιμα gadgets, αποτελούν και κομψοτεχνήματα. O premium σχεδιασμός τους έρχεται να ταιριάξει με το smartphone σου, αντικατοπτρίζοντας την ποιότητα κατασκευής τους και στο design τους. Τα Samsung Galaxy Buds2 ακολουθούν την φιλοσοφία του μίνιμαλ, με εργονομική κατασκευή η οποία δεν βαραίνει το αφτί και κάνει την χρήση τους βολική από τον χρήστη. Είναι πανάλαφρα, μπορείς, έτσι, να τα φοράς όλη μέρα ώστε να είσαι συνεχώς συνδεδεμένη ψηφιακά. Μην ξεχνάς ότι έρχονται και σε 4 χρώματα με glossy φινίρισμα, στο πράσινο της ελιάς, στο μαύρο του γραφίτη και το προσωπικό μας αγαπημένο, στο μωβ της λεβάντας και στο λευκό.

Όσο για τα Samsung Galaxy Watch4, η υψηλή τους αισθητική θα σε σαγηνεύσει. Το ρολόι που κοσμεί τον καρπό μας, είναι και «ο προσωπικός μας βοηθός». Το κομψό του λουρί και η οθόνη του που ακολουθεί πιστά το sleek design στο οποίο μας έχει συνηθίσει η Samsung, «στολίζουν» τον καρπό και τραβούν τα βλέμματα. Όσο το χρησιμοποιείς για τις καθημερινές σου ανάγκες, δεν χορταίνεις να το κοιτάς.

Με το νέο σου smartwatch, θα μπορείς να παρακολουθείς στενά την ευεξία σου και να έρθεις πιο κοντά στον ‘ευ ζην’ τρόπο ζωής που τόσο καιρό θέλεις να ακολουθήσεις. Με ένα tap στην οθόνη του και την εφαρμογή Samsung Health μπορείς πλέον να ενημερωθείς για την κατάσταση των μυών του σκελετού, για την μάζα του λίπους, για τον μεταβολικό του ρυθμό, το ποσοστό του νερού στο σώμα σου και πολλά άλλα*. Ακόμη, μπορείς να μάθεις εύκολα όλες τις λεπτομέρειες για τα χαρακτηριστικά της προπόνησής σου. Έτσι, μπορείς να επικεντρωθείς σε όσα μπορείς να βελτιώσεις, ώστε να γίνει ακόμη πιο γρήγορη και αποτελεσματική η πρόοδός σου. Υπάρχουν και προγράμματα γυμναστικής που μπορείς να επιλέξεις και να ακολουθήσεις. Το καλύτερο; Διατίθενται ακόμη και Group Challenges στο Samsung Health**, ώστε να προκαλέσεις την οικογένεια και την παρέα σου να γυμναστείτε μαζί!

Πλέον, μπορείς να επωφεληθείς Η συνολική εμπειρία χρήσης γίνεται πιο smooth σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα, ώστε να μπορείς να επωφεληθείς στο έπακρον από τις δυνατότητες του Samsung Galaxy Watch4. Καθημερινές χρήσεις, όπως η πλοήγηση, βελτιώνονται ακόμη περισσότερο. Δεν θα χάσεις ξανά στροφή κατά την πλοήγηση, όσο φοράς το smartwatch σου.

Όσο για τον ύπνο σου μπορείς πλέον να μάθεις ακόμη περισσότερα για την ποιότητά του. Μπορείς να ενημερώνεσαι μέσω του νέου Advanced Sleep Management για τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα σου όσο κοιμάσαι, τα οποία επηρεάζουν την ποιότητα του ύπνου, καθώς και να κρατήσεις αρχείο από το ροχαλητό σου. Το ρολόι καταλαβαίνει και καταγράφει πότε ροχαλίζεις. Τέλος, λαμβάνεις ένα ‘sleep score’ με το οποίο μπορείς να κατανοήσεις τα μοτίβα του ύπνου σου ώστε να τα βελτιώσεις****.

Σε όλα αυτά, θα έχεις μαζί και τα ακουστικά σου. Είτε τα χρησιμοποιείς στην προπόνησή σου, είτε κάνεις binge-watching την αγαπημένη σου σειρά και θέλεις να ακούς κάθε λεπτομέρεια, είτε μιλάς στο zoom meeting στην δουλειά και θέλεις να ακούς και να ακούγεσαι τέλεια, σου προσφέρουν εκπληκτική ποιότητα ήχου (οφείλεται στην συνεργασία της Samsung με την AKG) χάρη στα δυναμικά ηχεία δύο φάσεων που διαθέτουν. Θα ακούς καθαρά τις ψηλές νότες και με βάθος τα μπάσα.

Ταυτόχρονα, το Active Noise Cancelling θα σε βοηθήσει να συγκεντρωθείς σε ό,τι κάνεις , καθώς μπλοκάρει τους εξωτερικούς ήχους. Εάν οποιαδήποτε στιγμή θέλεις να επανασυνδεθείς με το περιβάλλον σου, δεν χρειάζεται να βγάλεις τα ακουστικά. Μπορείς να ρυθμίσεις το επίπεδο του noise cancellation ώστε να μπορούν ξανά να φτάσουν οι φυσικοί εξωτερικοί ήχοι στα αφτιά σου. Μάλιστα, υπάρχουν ρυθμίσεις τριών επιπέδων*** για να ελέγξεις εσύ το πόση επαφή θέλεις να έχεις με το περιβάλλον σου όσο φοράς τα Samsung Galaxy Buds2.

Ώρα να αποκτήσεις και εσύ μία ολοκληρωμένη τεχνολογική εμπειρία από τα gadgets σου. Με τα Samsung Galaxy Watch4 και Galaxy Buds2 έχεις όσα χρειάζεσαι.

* Μόνο για σκοπούς fitness και ευεξίας (όχι για εντοπισμό, διάγνωση, θεραπεία). Απαιτείται σύζευξη με smartphone συμβατό με Android 6.0 (M OS)+, RAM 1.5 GB+ και που υποστηρίζει Google Mobile Service. Το iOS δεν υποστηρίζεται.

** Σύζευξη με smartphone Android 8.0+, RAM 1.5GB, Google Mobile Service

***Οι διαθέσιμες εφαρμογές ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα ή τον προμηθευτή. Συμβατό με Android 6.0 (M OS) ή νεότερη έκδοση, RAM 1.5 GB και άνω.

****Μόνο για σκοπούς fitness και ευεξίας (όχι για εντοπισμό, διάγνωση, θεραπεία). Απαιτείται σύζευξη με smartphone συμβατό με Android 6.0 (M OS)+, RAM 1.5 GB+ και που υποστηρίζει Google Mobile Service. Το iOS δεν υποστηρίζεται. Για καλύτερα αποτελέσματα στον εντοπισμό και την καταγραφή ροχαλητού, τοποθετήστε το smartphone σε μια σταθερή επιφάνεια με το κάτω μέρος του smartphone να έχει κατεύθυνση προς το κεφάλι. Βεβαιωθείτε ότι το smartphone δεν καλύπτεται από μαξιλάρια ή σκεπάσματα και αερίζεται επαρκώς.