Δεν χρειάζεστε πλέον ούτε 2ο, 3ο, 4ο ποτήρι καφέ, ούτε ενεργειακά ποτά. Μόνο μία καραμέλα Halls Energy με βιταμίνη Β6 που θα εκτοξεύσουν την ενεργεία σας ύψη! Ταυτόχρονα, θα νιώσετε αισθητή μείωση της κούρασης και της κόπωσης!

Μάλιστα έρχονται σε δύο μοναδικές γεύσεις Κόλα και Παγωμένο Τσάι. Οι νέες καραμέλες αποτελούν μία πρωτοπορία, καθώς συνδυάζουν τη γνωστή φρεσκάδα μέσω του αρώματος της μενθόλης της Halls, με τα οφέλη της βιταμίνης Β6 που συμβάλλει στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.

halls energy

Halls Energy σε γεύση κόλα.

Πώς θα επιτύχετε την ευεργετική δράση των Halls Energy; Απλά με την κατάπωση μιας καραμέλας!

Οι καραμέλες Halls Energy με γεύσεις Κόλα και Παγωμένο Τσάι περιέχουν επίσης ενεργά συστατικά καφεΐνης και τεΐνης 2 και είναι χωρίς ζάχαρη όπως και η υπόλοιπη σειρά προϊόντων της Halls.

Η κα. Βασίλεια Λεώνη, Marketing Manager στην Mondelēz International στην κατηγορία Τσίκλας και Καραμέλας για Ελλάδα και Ιταλία δήλωσε σχετικά:

«Οι καραμέλες Halls Energy με βιταμίνη Β6 έρχονται να απαντήσουν σε μια σύγχρονη καταναλωτική ανάγκη, αυτή της ενέργειας και της
τόνωσης. Το κοινό που παραμένει δραστήριο βρίσκει στις Halls Energy με βιταμίνη Β6 μοναδική φρεσκάδα, ξεχωριστές γεύσεις αλλά και την επιπλέον ενέργεια για να συνεχίσει την ημέρα του χωρίς βέβαια αυτό να υποκαθιστά την ανάγκη για μία ισορροπημένη διατροφή.»

halls energy

Halls Energy σε γεύση τσάι.

Υποσημείωση: Δεν συνιστάται η χρήση του από παιδιά και εγκύους καθώς περιέχει καφεΐνη.